19/02/2020
ΑΕΛ | Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 - 15:27

«Αυτήν την ΑΕΛ ονειρευόμαστε»

Οι «βυσσινί» χάρηκαν την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό και έδωσαν συγχαρητήρια στους Αγρινιώτες και τη διαιτησία, μην παραλείποντας να ρίξουν και τα... καρφιά τους

Σε ένα χορταστικό ματς, Παναιτωλικός και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 το Σάββατο (19/10).

Οι «βυσσινί» εξέφρασαν την Κυριακή (20/10) την ικανοποίησή τους για την εικόνα της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν και τον «καθαρό» Παναιτωλικό για τη φιλοξενία, αλλά και να δώσουν τα εύσημα στη διαιτησία.

Πάντως, έριξαν γενικότερα τα βέλη τους στη διαιτησία, κάνοντας λόγο για «συνεργείο», ενώ επανέλαβαν τη θέση τους για 18 ομάδες στη Σούπερ Λίγκα 1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές μας!

Κάθε μέρα που περνάει είναι φανερό, ότι φτιάχνουμε τον χαρακτήρα της ΑΕΛ που θέλουμε, την ΑΕΛ που δεν λυγίζει ποτέ και που παλεύει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να κατακτήσει τη νίκη.

Αυτήν την ΑΕΛ που ονειρευόμαστε, αυτήν την ΑΕΛ που ονειρεύονται οι οπαδοί μας και που μαζί με τίμιους και καθαρούς αντιπάλους σαν τον Παναιτωλικό και με καθαρούς διαιτητές σαν τον νεαρό αυτόν διαιτητή τον Φωτιά του συνδέσμου Πέλλας (ευχόμαστε το «συνεργείο» να τον αφήσει ήσυχο) και με καθαρούς διαιτητές VAR σαν τον νεαρό Γκορτσίλα του συνδέσμου Μακεδονίας, θα επαναπροσδιορίσουμε την ποδοσφαιρική γιορτή και θα ξαναφέρουμε τους Έλληνες φιλάθλους μαζί με τις οικογένειες τους στα γήπεδα.

Ευχαριστούμε όλη την οικογένεια του Παναιτωλικού για την υποδειγματική φιλοξενία και να είναι βέβαιοι ότι θα ανταποδώσουμε στο πολλαπλάσιο στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.

Εμείς στην ΑΕΛ ονειρευόμαστε μια Super League 1 με 18 ομάδες, με πραγματικούς ιδιοκτήτες, με ωραία γήπεδα γεμάτα με οπαδούς, με προπονητικά κέντρα, με τους οπαδούς των φιλοξενουμένων μαζί, χωρίς τους γνωστούς άγνωστους αλήτες – κακοποιούς των γηπέδων που καταστρέφουν τα δωδεκάχρονα παιδιά και σε αυτό που ονειρευόμαστε είναι ο Παναιτωλικός και όλες οι άλλες ομάδες, που έχουν όλα αυτά τα προαπαιτούμενα και δεν είναι ομάδες σφραγίδες, ομάδες δορυφόροι, με περίεργους ή άγνωστους ιδιοκτήτες που εμφανίζονται από το πουθενά και τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, είναι οι «μπροστινοί» του παράνομου στοιχήματος και οι οποίοι στην ουσία είναι μέλη του «συνεργείου».

Αυτού του «συνεργείου» που ξεκίνησε το 1996 στο Αιγάλεω και με τα παρακλάδια του σε όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι την πιο νότια πόλη της Ελλάδας την Καλαμάτα, έχει καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

 

Μοιραστείτε το: