05/07/2020
ΙΩΝΙΚΟΣ | Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 - 17:56

Εκτός ο Μανωλάς, μέσα οι Καλογέρης, Μακρίδης, Τσιριγώτης στον Ιωνικό

Με 17 παίκτες οι Πειραιώτες για το ματς στην Καλαμάτα

Ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (18/10) η προετοιμασία του Ιωνικού για το ντέρμπι του Σαββάτου (19/10) στις 15:00 με αντίπαλο την Καλαμάτα εκτός έδρας για την 4η «στροφή» της Football League.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Αρναούτης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την «Μαύρη Θύελλα», μία αποστολή η οποία αποτελείται από 17 ποδοσφαιριστές.

Εκτός έμεινε ο Μανωλάς ο οποίος στη τελευταία προπόνηση παρουσίασε στομαχικές διαταραχές και έτσι αποφασίστηκε να μείνει εκτός, ενώ επιστρέφουν και πάλι σε αποστολή οι Καλογέρης, Μακρίδης και Τσιριγώτης που είχαν μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την Τρίτη (15/10).

Θυμίζουμε ότι εκτός είναι επίσης οι μακροχρόνια απόντες λόγω τραυματισμού Πατσατζόγλου και Κολλαράς, όπως και οι Σμυρλής, Μάναλης, Παπουτσογιαννόπουλος οι οποίοι βρίσκονται στην Κίνα με την Εθνική ομάδα των Ενόπλων για το αντίστοιχο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ιωνικού: Κουρεπίνης, Τάφας, Μουστάκης, Τσιριγώτης, Παπατζίκος, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Τιεντσέ, Φουρλάνος, Καλλέργης, Ντάγκρας, Γκούφας, Κρητικός, Καρυτινός, Μιχαλακάκος, Καλογέρης, Μακρίδης.

Μοιραστείτε το: