20/01/2020
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 - 09:16

Ο Ατρόμητος στηρίζει και αγαπά το γυναικείο ποδόσφαιρο και το δείχνει (pics & video)

Η Κοξένογλου συμμετείχε στην πρώτη μέρα του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Ποδοσφαίρου Γυναικών

Έχει δική του ομάδα στο άθλημα, το αγαπά και το δείχνει. Ο Ατρόμητος στηρίζει το γυναικείο ποδόσφαιρο και αυτό αποδεικνύει και η παρουσία της Κάτιας Κοξένογλου στην πρώτη μέρα του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Η αντιπρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ ανέπτυξε τις ιδέες του συλλόγου για το άθλημα, αναφερόμενη εκτενώς στη γυναικεία ομάδα του που διακρίνεται και τροφοδοτεί με παίκτριες και τις Εθνικές Ομάδες.

Το 1ο Διεθνές Συνέδριο Γυναικείου Ποδοσφαίρου έγινε σε ξενοδοχείο της Αθήνας με τη συμμετοχή εξεχουσών προσωπικοτήτων του αθλήματος.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτια Κοξένογλου, συμμετείχε στην πρώτη μέρα του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Ποδοσφαίρου Γυναικών, που φιλοξενείται στην Αθήνα.

Η κα. Κοξένογλου ανέπτυξε τις ιδέες του Ατρομήτου για το γυναικείο ποδόσφαιρο κάνοντας εκτενή αναφορά στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου και αναπτύσσοντας κατά την ομιλία της τους άξονες που κινείται. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις εγκαταστάσεις που φιλοξενούν την γυναικεία ομάδα, τις διακρίσεις της όπως επίσης και τη συμμετοχή παικτριών σε διεθνείς υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες.

Το πρώτο διεθνές συνέδριο γυναικείου ποδοσφαίρου έλαβε χώρα στο Athens Riviera Coast με εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του αθλήματος που αντάλλαξαν απόψεις και εξέφρασαν ιδέες για την ενδυνάμωση του γυναικείου ποδοσφαίρου παγκοσμίως με όρους ισότητας και διαφορετικότητας».

Μοιραστείτε το: