04/07/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 - 20:31

Σεμινάριο για το VAR την Πέμπτη με παρόντα τον Αυγενάκη

Το διοργανώνει η ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΚΕΔ

Πολλή κουβέντα έχει σηκώσει η χρήση του VAR στα ματς της Σούπερ Λίγκας 1, υπάρχουν παράπονα από τις ομάδες ότι δεν λειτουργεί σωστά και σε αυτό το πλαίσιο θα γίνει σεμινάριο την Πέμπτη (17/10), σε συνεργασία της ΕΠΟ με την ΚΕΔ.

Το «παρών» θα δώσει μεταξύ άλλων και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ φυσικά θα παραβρεθούν οι εκπρόσωποι των 14 ομάδων.

Στη σχετική ανακοίνωση της Τετάρτης (16/10) αναφέρονται τα εξής: «H Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την ΚΕΔ/Ε.Π.Ο. διοργανώνει την Πέμπτη 17/10 στις 12:00 στο ξενοδοχείο Divani Caravel εκπαιδευτικό σεμινάριο, σχετικά με το πρωτόκολλο και τη λειτουργία του συστήματος VAR.

Στο σεμινάριο έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι των 14 ΠΑΕ που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 1, καθώς επίσης και εκπρόσωποι όλων των εμπλεκομένων φορέων (ανάδοχος εταιρία, τηλεοπτικοί σταθμοί, μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ).

Πριν την έναρξη του σεμιναρίου χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο κ. Ευάγγελος Γραμμένος και ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Στις εργασίες του εκπαιδευτικού μέρους θα μετάσχουν ο πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Βίτορ Μανουέλ Μέλο Περέιρα, τα μέλη της κκ. Χουάν Μαρίν και Λιφ Λίντμπεργκ, ο VAR Education leader κ. Μιχάλης Κουκουλάκης και ο ειδικός εκπαιδευτής VAR της FIFA κ. Κάρλος Χεσούς Γκλος Γκόμεζ.

Το σεμινάριο θα παρακολουθήσει ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA-UEFA κος Πετρ Φούσεκ».

Μοιραστείτε το: