06/06/2020
Εθνικές ομάδες | Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 - 19:29

Υπάρχει πιθανότητα πρόκρισης για την Εθνική...

Το ακραίο σενάριο για να βρεθεί η «γαλανόλευκη» στα τελικά του EURO 2020 μέσω Νations League

H λογική λέει ότι η Εθνική έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από τα τελικά του ΕURO 2020, αφού δεν τα πήγε καλά στον 10ο προκριματικό όμιλο, ωστόσο υπάρχει ένα σενάριο πρόκρισης που σχετίζεται με το Νations League.

Είναι ένα σενάριο ακραίο πάντως, αφού θα πρέπει να συμβούν πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.

Συγκεκριμένα, μέσω των πλέι οφ του Νations League τέσσερις ομάδες θα πάρουν το «εισιτήριο» για την τελική φάση και η Σκωτία θα παίξει σίγουρα σε αυτά, προερχόμενη από τη League C, στην οποία βρίσκεται και η «γαλανόλευκη».

Από εκεί και πέρα, μέσω του ranking της League C οι Νορβηγία, Σερβία και Φινλανδία έπονται στη λίστα, ωστόσο αν περάσουν μέσω των προκριματικών του Euro, η σκυτάλη θα πάει σε Βουλγαρία, Ισραήλ και Ουγγαρία για να παίξουν στα πλέι οφ του Νations League.

Αν πάλι το Ισραήλ εξασφαλίσει την πρόκριση μέσω του ομίλου του στα προκριματικά του Euro, τη θέση του θα πάρει η Ρουμανία και εφόσον συμβεί το ίδιο με την Ουγγαρία, η Ελλάδα θα πάρει τη θέση των Μαγυάρων στα πλέι οφ (θα παίξουν δηλαδή οι Σκωτία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Ελλάδα από τη League C).

Είπαμε, όλα αυτά φαντάζουν πάρα πολύ δύσκολο να συμβούν ταυτόχρονα, αλλά το σενάριο είναι σενάριο και καταγράφεται.

Μοιραστείτε το: