02/06/2020
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 - 17:46

Μπαξεβάνος: «Να δείξουμε τι αξίζουμε με Παναθηναϊκό»

Η τοποθέτηση του προπονητή της Παναχαϊκής για τα ματς Κυπέλλου με το «τριφύλλι»

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η… άτυχη της κλήρωσης της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς κληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για την Παναχαϊκή η οποία έμαθε την Τετάρτη (16/10) ότι θα βρει στο δρόμο της τους «πράσινους» για το δεύτερο τη τάξει θεσμό της χώρας μας.

Βέβαια στην Πάτρα δεν το βλέπουν έτσι, αλλά σαν μία ευκαιρία να δείξει η Παναχαϊκή στα δύο παιχνίδια αυτά, τι αξίζει σαν ομάδα, όπως ανέφερε και ο προπονητής της, Σπύρος Μπαξεβάνος.

Ο νεοφερμένος προπονητής της αχαϊκής ομάδας έκανε τη δική του τοποθέτηση για την κλήρωση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τονίζοντας ότι παιχνίδια με ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό είναι πρόκληση.

Παράλληλα ανέφερε ότι είναι μία ευκαιρία να δείξει η ομάδα τι αξίζει και οι αγώνες με το «τριφύλλι» θα αντιμετωπιστούν με την πρέπουσα σοβαρότητα, όταν έρθει εκείνη η ώρα, αλλά και όπως αρμόζει εξάλλου στην ιστορία της Παναχαϊκής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαξεβάνου:

«Τα ματς με τον Παναθηναϊκό είναι από τα παιχνίδια που σε όλους τους ποδοσφαιριστές αρέσουν να παίζουν. Είναι ευκαιρία για τους παίκτες μας να δείξουν τι αξίζουν κόντρα σε μία ομάδα με το ειδικό βάρος του Παναθηναϊκού. Είναι πρόκληση για εμάς αυτά τα δύο παιχνίδια και θα τα αντιμετωπίσουμε όπως αρμόζει στην μεγάλη ιστορία της Παναχαϊκής. Ωστόσο θα ασχοληθούμε με αυτά όταν έρθει η ώρα».

Μοιραστείτε το: