07/06/2020
Γυναικείο ποδόσφαιρο | Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 - 15:58

Μεγάλο «ευχαριστώ» στον Σπανό από τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Ατρομήτου

Του αφιερώνουν τη νίκη για την πολύτιμη βοήθειά του στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετώπισε η ομάδα

Οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ατρομήτου άφησαν πίσω τους τα προβλήματα και ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα με νίκη επί των Τρικάλων.

Με ανακοίνωσή τους την Τρίτη (15/10) θέλησαν να ευχαριστήσουν δημόσια όσους στάθηκαν και στέκονται στο πλευρό τους, κάνοντας και έναν συνοπτικό απολογισμό των αγωνιστικών πεπραγμένων των τελευταίων χρόνων.

Ιδιαίτερη μνεία κάνουν στον Γιώργο Σπανό, ευχαριστώντας τον για τις ενέργειές του ώστε να επιλυθούν τα ζητήματα που προέκυψαν, αφιερώνοντάς του και τη νίκη της πρεμιέρας, και στέλνουν μήνυμα ενότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους: «Το αγωνιστικό τμήμα της ΓυναικείαςΟμάδας του Ατρόμητου Αθηνών, οι Παίκτριες και η προπονήτρια νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν στα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, από τους απλούς φιλάθλους μέχρι τους υψηλόβαθμους διοικητικούς.

Η ομάδα μας είναι μια οικογένεια που δημιουργήθηκε με πολύ κόπο, δουλειά, θυσίες, αυταπάρνηση και συνδέεται με ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ.

Στη διοίκηση η κα..Μουζάκη με τονκ. Τράγο,

στηνπροπόνηση η κα. Κοντομίχη με τις Παίκτριες της, που ήρθαν παιδάκια και έγιναν αθλήτριες υψηλού επιπέδου,

στην Ακαδημία μαζί της η Αρχηγός Μαίρη Τράγου και Παίκτριες πλέον που θα μεταδώσουν το πνεύμα.

Την περασμένη τετραετία, 9 νεαρές Παίκτριες χτίστηκαν Διεθνείς με τις εθνικές ομάδεςΚορασίδων καιΝεανίδων ,τη φετινή χρονιά η Βλασσοπουλου αγωνίστηκε ως αρχηγός των Νεανίδων και η Παπαθεοδωρου των Κορασίδων, ενώ κλήθηκε στην Εθνική Γυναικών η τερματοφύλακας της Ομάδας, Γιαννακουλη Δήμητρα.

Μετά από μια εκπληκτική σεζόν με την ομάδα να τερματίζει στη 4η ΘΕΣΗ του Πανελληνίου πρωταθλήματος Α‘ Εθνικής ,την Ακαδημία να πετυχαίνει μία Απίστευτη Άνοδο στη Β‘ Εθνική με κορίτσια 13-15 ετών και τα μικρά τμήματα να αναπτύσσονται ραγδαία, φτάσαμε να αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά ζητήματα για τα οποία δεν είχαμε καμία ευθύνη.

Σεβομαστε τον Ερασιτέχνη Ατρόμητο, δεν συμμετείχαμε σε καμία κόντρα, δεν ζητήσαμε τίποτε, ούτε παραπονεθήκαμε, φτιάξαμε την Ομάδα μας σε ένα μικρό γήπεδο 5Χ5 στο Μαζαράκη, προπονούμαστε σε ακατάλληλους χώρους, παλεύουμε να λύσουμε τα προβλήματα μας, οικονομικά και όποια άλλα,έχοντας δίπλα μας πάντα την κα. Μουζακη και τον κ. Τράγο που πληρώνουν τα πάντα, είμαστε όλοι μαζί στα δύσκολα και στα εύκολα. Επιθυμούμε Ισχυρό και Ενιαίο Ατρόμητο Χωρίς διαμάχες.

Αφιερώνουμε τη Πρώτη Μεγάλη Νίκη της Σεζόν, μετά από μια Προβληματική Περίοδο προετοιμασίας στο Μεγαλόμετοχο της ΠΑΕ κ.. ΓΙΩΡΓΟ ΣΠΑΝΟ, μαζί με τις από καρδιάς ευχαριστίες μας για τις Ενέργειες του, οι Οποίες απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι θα είναι πάντα δίπλα μας και βέβαια ότι ήταν, είναι και θα είναι ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, προασπίζοντας και τα δικά μας Όνειρα.

Η Προπονήτρια Κοντομίχη Καλομοίρα Και Οι Αθλήτριες».

 

Μοιραστείτε το: