05/06/2020
ΞΑΝΘΗ | Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 - 18:03

Ξάνθη: «Εξαιτίας των περσινών 260 πλαστών εισιτηρίων δεν παραχωρήθηκε κερκίδα στον Άρη»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ακρίτες

Μέσω ανακοίνωσης της τη Δευτέρα (14/10), η Ξάνθη γνωστοποίησε το λόγο που δεν παραχώρησε εισιτήρια στον Άρη για τον αγώνα της Σούπερ Λίγκας 1 την Κυριακή (20/10) στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής.

Οι Ακρίτες τόνισαν πως την περσινή περίοδο υπήρξαν 260 πλαστά εισιτήρια στην εξέδρα των «κιτρίνων», με την υπόθεση να οδηγείται στα δικαστήρια, ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με απόλυτο σεβασμό, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στους φιλάθλους – οπαδούς αυτού, η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τον κόσμο του ΑΡΗ, εφόσον η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει την υπευθυνότητα να το πράξει και αρκείται σε αναληθή και ασαφή δημοσιεύματα, ότι ο λόγος για τον οποίο δεν παραχωρήθηκε κερκίδα (χορήγηση εισιτηρίων) στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι η εκκρεμότητα 260 πλαστών εισιτηρίων από τον περσινό αγώνα ΞΑΝΘΗ –ΑΡΗΣ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων των οπαδών της και η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια. Ως εκ τούτου, ας μας εξηγήσει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με ποια λογική θα «έπρεπε» η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ και η κάθε ΠΑΕ που βρίσκεται σε μια τέτοια διαδικασία, να χορηγήσει εισιτήρια.

Μοιραστείτε το: