19/02/2020
ΧΑΝΙΑ | Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 - 17:44

ΠΑΕ Χανιά και με… σφραγίδα

Επισημοποιήθηκε με απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων η τροποποίηση του καταστατικού για αλλαγή του διακριτικού τίτλου

Καταχωρήθηκε επισήμως από τις 10 Οκτωβρίου στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) η έγκριση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την αλλαγή του διακριτικού τίτλου του ΑΟΧ/Κισσαμικού σε ΠΑΕ Χανιά.

Έτσι, με βάση την έγκριση της τροποποίησης του άρθρου 1 του καταστατικού της ΠΑΕ, η ομάδα απέκτησε και με τη... βούλα το διακριτικό τίτλο Π.Α.Ε. Χανιά.

Η ΠΑΕ Χανιά, εξέδωσε τη Δευτέρα (14/10) ανακοίνωση, στην οποία ενημερώνει τους φιλάθλους της για την εξέλιξη και παράλληλα τους καλεί να δώσουν ώθηση με την παρουσία τους στο γήπεδο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Η ανακοίνωση των Κρητικών αναφέρει:

Το νέο ξεκίνημα της ομάδας μας με το όνομα ΠΑΕ Χανιά έχει πάρει "σάρκα και οστά" μετά και την επίσημη έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων της αλλαγής του διακριτικού τίτλου. 

Όπως αναφέρει σε επιστολή του το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) από τις 10 Οκτωβρίου 2019 η απόφαση για την έγκριση της τροποποίησης του άρθρου 1 του καταστατικού της ΠΑΕ, που αφορούσε την αλλαγή του διακριτικού τίτλου σε "Π.Α.Ε. - Χανιά".

Το ποδοσφαιρικό ταξίδι της ΠΑΕ Χανιά ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο στο πρωτάθλημα της Super League 2 και την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου (4-0). Η συνέχεια, όταν αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος, είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την ομάδα μας και στην προσπάθεια αυτή σας θέλουμε δίπλα μας! Ο κόσμος των Χανίων είναι αυτός που θα δώσει δύναμη και ώθηση στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας. 

Ένας νομός, μία καρδιά, μία ομάδα, ΠΑΕ Χανιά

Μοιραστείτε το: