01/06/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 - 15:23

ΕΠΟ: Ραντεβού με Σταϊκούρα, Πέτσα, Αυγενάκη για τα τηλεοπτικά της Σούπερ Λίγκας 2

Η Ομοσπονδία αποφάσισε να συνταχθεί μαζί και με τη Σούπερ Λίγκα 1 στο «καυτό» πρόβλημα της SL2, που έχει προκαλέσει την αναστολή του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας * Για «συναινετική λύση» κάνει λόγο η ανακοίνωση

Ενωμένοι σε ένα πρόβλημα που άλλωστε τους επηρεάζει όλους... Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το μεσημέρι της Πέμπτης (10/10), το ποδόσφαιρο συνολικά αποφάσισε να συνταχθεί στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Σούπερ Λίγκα 2 με τα τηλεοπτικά.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας, της Σούπερ Λίγκας 1 και της δεύτερης κατηγορίας να συναντηθούν με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. 

Η Ομοσπονδια, παράλληλα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο πριν τις 19.30 τονίζει την ανάγκη για την επίτευξη συναινετικής λύσης, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στη Σούπερ Λίγκα 2.

Αναλυτικά: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε διεξοδικά το θέμα της συνεχιζόμενης αναστολής της διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την συμπαράσταση και αλληλεγγύη της προς τα σωματεία της SL2 και τους ποδοσφαιριστές τους.

Εκφράζει επίσης την ανησυχία της για τις επαπειλούμενες αγωνιστικές και οικονομικές συνέπειες για το σύνολο των εθνικών πρωταθλημάτων».

Μοιραστείτε το: