23/01/2020
ΑΡΗΣ | Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 - 01:31

Ο Super 3 θέλει να βλέπει ψυχή από τους παίκτες του Άρη...

Πήγαν στην προπόνηση οι οργανωμένοι και έστειλαν το μήνυμά τους

Tην επίσκεψη αντιπροσωπείας των οργανωμένων οπαδών του Super 3 δέχθηκαν οι παίκτες του Άρη στην προπόνηση της Τετάρτης (9/10).

Πριν λοιπόν το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας οι οπαδοί των «κίτρινων» πήγαν στο Νέο Ρύσιο, μίλησαν στους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησαν να τα δίνουν όλα στο γήπεδο και με ψυχή.

«Η μόνη απαίτηση που έχει ο κόσμος του Άρη από τους παίκτες είναι να προσπαθεί και να δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Παρά τον αποκλεισμό από τη Μόλντε, ο κόσμος ήταν περήφανος και χαρούμενος μόνο και μόνο για την προσπάθεια που δείξατε στο παιχνίδι και επειδή είδε ότι οι παίκτες τα έδωσαν όλα με την ψυχή τους.

Θα έρθει ένας καινούργιος προπονητής και πρέπει όλοι να του δείξετε ότι είστε μία οικογένεια και όποια λάθη και αν γίνανε είστε διατεθειμένοι να τα αλλάξετε. Λειτουργήστε σαν ομάδα, σαν μία οικογένεια, σαν μια γροθιά. Βγάλτε ψυχή, δώστε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος θα είναι μαζί σας», είπαν μεταξύ άλλων οι οργανωμένοι.

Για να προσθέσουν: «Υπάρχουν άνθρωποι που είναι άνεργοι ή δουλεύουν για ελάχιστα ευρώ τον μήνα και η μόνη τους χαρά είναι να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο να σας δουν.

Βλέπετε το μπάχαλο που γίνεται με το VAR και πώς ορμάνε οι αντίπαλοι και τι δυσπιστία υπάρχει. Όταν πάνε να μας βλάψουν, να αντιδράτε σαν οικογένεια για τα συμφέροντα της ομάδας».

Μοιραστείτε το: