27/01/2020
ΑΡΗΣ | Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 - 17:45

Τερζής: «Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαν παίξει αρκετά»

Ικανοποιημένος ο προπονητής του Άρη για το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας * Παραμένει ως βοηθός του Ένινγκ ο Έλληνας τεχνικός

Αρκετά ικανοποιημένος από τους παίκτες που αγωνίστηκαν την Τετάρτη (9/10) στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας και τη νίκη με 3-1, εμφανίστηκε ο προπονητής του Άρη, Απόστολος Τερζής με δηλώσεις του στη NOVA.

Όπως δήλωσε ο Α. Τερζής χρησιμοποίησε παίκτες που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής προκειμένου να πάρουν ρυθμούς και να είναι έτοιμοι για τα παιχνίδια που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Παράλληλα τόνισε ότι τα γκολ που πέτυχαν οι Μαντσίνι και Τόνσο θα τους βοηθήσουν ψυχολογικά στη συνέχεια, ενώ ερωτηθείς για το αν παραμένει στον Άρη σαν βοηθός του Ένινγκ ανέφερε ότι παραμένει, αλλά θα χρειαστεί να γίνει και επίσημα από την ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τερζής:

«Θέλαμε να δώσουμε 90 λεπτά στα παιδιά που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα, ώστε να πάρουν ρυθμό και να είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν στο παιχνίδι με την Ξάνθη».

- Για το αν τα γκολ που πέτυχαν Μαντσίνι και Τόνσο βοηθάνε τους δύο ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν την ψυχολογία του:

«Σίγουρα ειδικά για τον Μαντσίνι που ήρθε τελευταίος στην ομάδας και δείχνει να έχει προσαρμοστεί, αλλά και για τον Τόνσο που τελευταία ήταν λίγο πεσμένος».

- Για τις ευκαιρίες στους νέους ποδοσφαιριστές:

«Αυτά τα παιδιά τα γνωρίζω πολύ καλά κάνουν καθημερινά προπόνηση μαζί μας. Μέχρι σήμερα έχουμε ανεβάσει 12-13 παιδιά. Πρέπει να τα στηρίξουμε γιατί είναι το μέλλον της ομάδας».

- Για τις πληροφορίες που τον φέρνουν να μένει στον Άρη ως συνεργάτης του Μίκαελ Ένινγκ:

«Ισχύουν και τα δύο αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την ανακοίνωση της ομάδας».

Μοιραστείτε το: