25/02/2020
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 - 16:43

Ψάχνουν αντίπαλο για φιλικό στον ΠΑΣ Γιάννινα

Οι Ηπειρώτες συνέχισαν το πρωί της Τετάρτης τις προπονήσεις

Μεγάλο μπελά έχει φέρει στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2 η συνέχιση της διακοπής του πρωταθλήματος μετά την μη συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά.

Μία από αυτές είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και ψάχνει την άμεση επάνοδο του στη μεγάλη κατηγορία, ενώ οι Γιαννιώτες μένουν και εκτός ρυθμού με την μη επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στα Ιωάννινα οι άνθρωποι του ΠΑΣ, ψάχνουν αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου και αν αυτό συμβεί τότε θα είναι ή με ομάδα της ίδιας κατηγορίας, ή με ομάδα της Σούπερ Λίγκας 1 μιας και αυτό το πρωτάθλημα σταματά λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων.

Κατά τα άλλα οι Γιαννιώτες συνέχισαν το πρωί της Τετάρτης (9/10) την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ χωρίς φυσικά τους μεγάλους απόντες Λάσα και Ελευθεριάδη, ενώ ο Κάστρο δεν συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος και πιο συγκεκριμένα στα τελειώματα των φάσεων.

Το πρόγραμμα της προπόνησης από τον Αργύρη Γιαννίκη και τους συνεργάτες του περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα και στη συνέχεια ασκήσεις τακτικής και ταχύτητες, παιχνίδια σε υποομάδες 8Χ8, τελειώματα φάσεων, χωρίς τον Κάστρο όπως αναφέραμε, ενώ στο φινάλε έγινε οικογενειακό διπλό.

Τέλος η συνέχεια στις προπονήσεις για την ηπειρωτική ομάδα θα είναι την Πέμπτη το πρωί στις 10:30 επίσης στο ΠΕΑΚΙ.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: passports.gr

Μοιραστείτε το: