06/07/2025
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 - 15:21

Παναχαϊκή: Όλα νόμιμα για τα χρήματα της διαιτησίας

Τίποτα το μεμπτό όπως υποστηρίζουν στην αχαϊκή ΠΑΕ

Τα χρήματα για τη διαιτησία του αγώνα της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας 2 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα κατέβαλε τη Δευτέρα (7/10) η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Οι Πατρινοί κατέβαλαν τα 3.500 ευρώ του αγώνα με τους Ηπειρώτες και παρότι χρονικά άργησαν να το κάνουν, όλα έγιναν σωστά και νόμιμα καθώς ο νέος κανονισμός το επιτρέπει και δεν αφήνει κανένα κίνδυνο στην Παναχαϊκή.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας της Πάτρας, Χάρης Γρηγορίου προσκόμισε και την απόδειξη πληρωμής της Παναχαϊκής στους διαιτητές της αναμέτρησης, ενώ παρουσίασε και αποφάσεις από αντίστοιχα περσινά παιχνίδια ομάδων που δεν τιμωρήθηκαν για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Πολύ απλά με τον καινούριο νόμο η εκάστοτε ΠΑΕ έχει περιθώριο καταβολής των εξόδων της διαιτησίας μέσα σε διάστημα ενός μήνα και υπάρχουν επιπτώσεις (αφαίρεση ενός πόντου), αν και μόνο δεν έχει καταβάλλει τα χρήματα εντός του χρονικού ορίου του ενός μήνα.

Η Παναχαϊκή πλήρωσε μέσα στο χρονικό διάστημα που είχε δικαίωμα και έτσι δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Μοιραστείτε το: