21/02/2020
ΛΑΜΙΑ | Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 - 20:48

Συναντήθηκαν με τον Παπαϊωάννου οι παίκτες της Λαμίας

Αποφασισμένοι να αντιστρέψουν το κλίμα, ενώ έβαλαν πλάτη για τον προπονητή τους

Άτυχη στάθηκε τη Δευτέρα (7/10) η Λαμία στο παιχνίδι της με τον Παναιτωλικό στο οποίο απέτυχε να κερδίσει (0-0), μία ισοπαλία όμως που την αδικεί κατάφωρα καθώς ήταν καλύτερη από τους Αγρινιώτες.

Έτσι η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου παρέμεινε χωρίς νίκη μετά από έξι παιχνίδια, όμως η καλή εμφάνιση δίνει δύναμη και κουράγιο στους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν για τα επόμενα ματς όπου ευελπιστούν να ξεκινήσει ένα νικηφόρο σερί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το lamiaole oι παίκτες της Λαμίας δείχνουν αποφασισμένοι να αντιστρέψουν το κλίμα, ενώ παράλληλα έβαλαν πλάτη στον προπονητή τους για τον οποίο διάφορα σενάρια τον έφερναν στην έξοδο από τον στερεοελλαδίτικο σύλλογο.

Όμως οι παίκτες είχαν κατ ιδίαν συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Πανουργιά Παπαϊωάννου εκεί που του τόνισαν ότι επ ουδενί δεν επιθυμούν να απομακρυνθεί ο Λαρισαίος προπονητής καθώς και καλή δουλειά κάνει στις προπονήσεις, αλλά και τον πιστεύουν.

Έτσι συνεχίζουν κανονικά και στην ομάδα εξακολουθούν να πιστεύουν στη δυναμική του ρόστερ συν φυσικά ότι μπορεί η κατάσταση να αντιστραφεί και η Λαμία να πετύχει τον στόχο της παραμονής για τρίτη διαδοχική σεζόν. Μάλιστα όπως αναφέρουν το διάστημα της διακοπής θα είναι ευεργετικό προκειμένου να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους και η Λαμία να εμφανιστεί καλύτερη στην επανέναρξη.

Μοιραστείτε το: