23/01/2020
Ελλάδα | Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 - 18:26

Πέθανε ο Κώστας Καίσαρης

Απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών ο δημοσιογράφος που ήταν γνωστός και από την στήλη «Ο Αποδυτηριάκιας» * Συλλυπητήρια από τη Σούπερ Λίγκα 1 και την ΕΠΟ * Το μήνυμα Δημάτου

Πένθος στην ελληνική αθλητική δημοσιογραφία καθώς απεβίωσε το μεσημέρι της Τρίτης (8/10) ο Κώστας Καίσαρης.

Ο γνωστός σε όλους Κώστας Καίσαρης, γνωστός και ως «Αποδυτηριάκιας» από την στήλη του στον «Φίλαθλο» απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών, μετά από δεκαήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στα «Νέα», αλλά και στην ιστοσελίδα «to10.gr». Έγινε γνωστός μέσα από την στήλη του στον Φίλαθλο, ενώ αποτέλεσε εμβληματική μορφή του χώρου λόγω των καυστικών του σχολίων, αλλά και την μαχιμότητα που είχε στα ρεπορτάζ, για τη δημοσιογραφία που τόσο αγαπούσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γιος του Θέμης Καίσαρης ακολούθησε και εκείνος τα χνάρια του πατέρα του, όντας και εκείνος αθλητικός συντάκτης.

Τα συλλυπητήρια της για τον Καίσαρη έστειλε και η διοργανώτρια αρχή της Σούπερ Λίγκας 1, αναφέροντας το ξεχωριστό στίγμα που άφησε ο εκλιπών με την δηκτική του πένα, όπως τονίζουν.

Αναλυτικά η συλλυπητήρια ανακοίνωση: «H Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και τους οικείους του δημοσιογράφου Κώστα Καίσαρη, ο οποίος επί δεκαετίες με τη δηκτική του πένα άφησε το δικό του, ξεχωριστό στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο». 

Aνάλογη ανακοίνωση υπήρξε και από την ΕΠΟ, που αναφέρει τα εξής: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Κώστα Καίσαρη.

Ο εκλιπών υπηρέτησε με ξεχωριστό και ρηξικέλευθο τρόπο τη δημοσιογραφία και το αποτύπωμά του θα μείνει ανεξίτηλο στον χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα. Ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του». 

Τέλος, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημάτος με ανάρτηση στο facebook έγραψε τα εξής: «Συνεργαστήκαμε, ήρθαμε πολύ κοντά πάνω στη δουλειά, μιλήσαμε πολύ, βρεθήκαμε και εκτός δουλειάς, στη συνέχεια χαθήκαμε, μετά τσακωθήκαμε, με πίκρανε, μπορεί να τον πίκρανα και εγώ, μετά τα ξαναβρήκαμε, όπως γίνεται πάντα σε αυτή τη δουλειά!

Πέρα απ' όλα αυτά μέχρι τα 70 του διατήρησε την πιο φρέσκια και νεανική γραφή. Κατάφερνε να εξελίσσεται περισσότερο από εμάς, τους νεώτερους του...

Έφυγε ένας από τους πλέον χαρισματικούς ανθρώπους, που είχα την τύχη να γνωρίσω και να δουλέψω μαζί του...

Καλό ταξίδι, Κώστα Καίσαρη!».

Μοιραστείτε το: