24/09/2020
ΑΡΗΣ | Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 - 22:11

Βάζουν μπροστά για προπονητή στον Άρη

Διακαής πόθος ο Ουζουνίδης ακούστηκε και το όνομα του Πετράκη

Σε αναζήτηση προπονητή μπήκαν στον Άρη μετά τη δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και ενώ είχε προηγηθεί εκείνη με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο μεγαλομέτοχος του Άρη Θοδωρής Καρυπίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο οποίος αποτελεί τον διακαή του πόθο.

Βέβαια η απάντηση του Εβρίτη προπονητή ήταν αρνητική καθώς δεν θέλει να δουλέψει σε πάγκο ελληνικής ομάδας τη δεδομένη χρονική περίοδο, όμως από τον Άρη θα συνεχίσουν την προσπάθεια μήπως τον μεταπείσουν.

Ένα άλλο όνομα που ακούστηκε είναι και αυτό του πρώην προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Πετράκη ο οποίος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον «Άγιαξ της Ηπείρου» μετά από 5.5 χρόνια παρουσίας του στους Ηπειρώτες.

Σε αυτή τη περίπτωση ίσως παίξει ρόλο και η παρουσία του Δημήτρη Νιαρχάκου στους «κίτρινους», ο οποίος συνυπήρξε με τον Ρεθυμνιώτη προπονητή στον γιαννιώτικο σύλλογο.

Αν δεν προχωρήσει και αυτή η περίπτωση τότε θα αναζητηθεί λύση από το εξωτερικό με την ελπίδα αυτή τη φορά να υπάρξει θετική απάντηση μετά τα «όχι» των Ιέρο και Γκούτι.

Μοιραστείτε το: