23/01/2020
ΑΕΛ | Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 - 19:54

Μίλησε με Κούγια ο Αυγενάκης

Τηλεφωνική επικοινωνία Υφυπουργού Αθλητισμού με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανακατασκευής του Αλκαζάρ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το απόγευμα της Δευτέρας (7/10) ο Λευτέρης Αυγενάκης με τον Αλέξη Κούγια.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ και μίλησαν για το φλέγον θέμα του γηπέδου του AEL FC ARENA καθώς είναι αδιανόητο να διεξάγονται αγώνες σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους.

Όπως έγινε γνωστό από την επίσημη σελίδα της ΑΕΛ μέσω προσωπικής του δήλωσης ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι θα υπάρξει άμεσα συνάντησή τους προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανακατασκευής του ιστορικού Αλκαζάρ και να αγωνίζονται εκεί οι «βυσσινί».

Αναλυτικά η δήλωση του Κούγια:

«Πριν από λίγα λεπτά επικοινώνησε μαζί μου ο Υπουργός κ. Λευτέρης Αυγενάκης. Ο μοναδικός λόγος που επικοινώνησε μαζί μου ήταν η άμεση συνάντηση μας το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδος για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την άμεση ανακατασκευή του ΑΛΚΑΖΑΡ.

Συγχαίρω τον Υπουργό για τα αντανακλαστικά του και την άμεση αντίδραση του στις χθεσινές και σημερινές τοποθετήσεις μου, για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΛ μας.

Ο κ. Υπουργός εξεπλάγη μόλις πληροφορήθηκε για τα πόσα χρήματα έχω δαπανήσει για την χρήση του AEL FC ARENA και εξέφρασε τις απορίες του γιατί τόσο ο προηγούμενος Υπουργός κ. Βασιλειάδης, όσο και οι άλλοι αρμόδιοι φορείς δεν έχουν κάνει τίποτα εδώ και χρόνια για την ανακατασκευή αυτού του ιστορικού σταδίου.

Από τον τρόπο που μου μίλησε ο Υπουργός, γνωρίζοντας την αποφασιστικότητα του και την ταχύτητα με την οποία ολοκληρώνει τους στόχους του, είμαι βέβαιος ότι μία καινούργια ημέρα ξημερώνει τόσο για την ΑΕΛ μας, όσο και για τα άλλα αθλήματα των οποίων οι αθλητές χρησιμοποιούν το ιστορικό ΑΛΚΑΖΑΡ».

Μοιραστείτε το: