25/02/2020
Μπάσκετ | Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 - 18:10

Θύρα 7: «Στηρίζουμε μέχρι τέλους την ομάδα μπάσκετ»

Πήραν θέση οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας (7/10) η Θύρα 7, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού τονίζουν ότι στηρίζουν την ομάδα του μπάσκετ κάτι που έχουν κάνει από το καλοκαίρι όταν και στήριξαν τον αγώνα των προέδρων της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, το λεγόμενο ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παράλληλα καλούν και τον κόσμο να βρεθεί στο ΣΕΦ την Παρασκευή (11/10) στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Ευρωλίγκα με αντίπαλο την Βαλένθια στο οποίο και πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει η επανεκκίνηση και ο σύλλογος να μπει στο δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 7:

«Όταν η αφοσίωση συναντά τη δύναμη!

Για ακόμη μια χρονιά ο κόσμος του Ολυμπιακού αποδεικνύει την πίστη του στον σύλλογο, παίρνοντας θέση στην... κερκίδα.

Στο ποδόσφαιρο τα εισιτήρια διαρκείας έκαναν φτερά και εδώ οφείλουμε να συγχαρούμε όλο τον κόσμο που έσπευσε να εξασφαλίσει μόνιμη θέση στο Καραϊσκάκη. Στον Ερασιτέχνη η ανταπόκριση είναι μεγάλη. Στο τμήμα μπάσκετ των ανδρών μας, παρά τα όποια λάθη που μπορεί να έγιναν στον προγραμματισμό και στην στελέχωση του ρόστερ και του τεχνικού team, τίποτε δεν έχει χαθεί. Το καλοκαίρι πήραμε μία απόφαση, να στηρίξουμε τον αγώνα των προέδρων της ΚΑΕ, των αδερφών Αγγελόπουλων, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να καθαρίσει αυτή η βρομιά, η αδιανόητη σαπίλα που επικρατεί στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, που είναι ό,τι πιο ΣΙΧΑΜΕΡΟ έχει γεννήσει ο αθλητισμός στα μέρη μας από το 1880 μέχρι σήμερα.

Είναι υποχρέωσή μας ως Θύρα 7 να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας ΚΑΙ σε αυτήν τη μάχη, σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά και διοικητικά, εντός κι εκτός παρκέ. Είτε το αντιλαμβάνονται ορισμένοι... περίεργοι, είτε όχι, μιλάμε για μία ομάδα που έχει αγωνιστεί σε 4 τελικούς στην Ευρωλίγκα τα 8 τελευταία χρόνια κι έχει κατακτήσει 2 τρόπαια. Το παιχνίδι της Παρασκευής στο ΣΕΦ με τη Βαλένθια προσφέρεται για μία επανεκκίνηση.

Στηρίζουμε την ομάδα μέχρι τέλους, αγοράζοντας διαρκείας ΠΑΝΤΟΥ, φυσικά ΚΑΙ στο μπάσκετ των ανδρών μας! Η θέση μας είναι στα γήπεδα. Όπου παίζει ο Ολυμπιακός! Με εισιτήρια και δύναμη... διαρκείας!

Σαν Θύρα 7, οφείλουμε να εξαντλήσουμε όλα τα συνδεσμιακά διαρκείας για πολλούς λόγους!

Όλοι Μέλη στους συνδέσμους!

Όλοι Μέλη στον Ερασιτέχνη!

Διαρκείας παντού!».

Μοιραστείτε το: