19/10/2019
Γυναικείο ποδόσφαιρο | Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 - 21:12

Δημιουργεί γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ο Απόλλων Καλαμαριάς!

Οι Πόντιοι θα φτιάξουν και ακαδημίες κοριτσιών

Ευχάριστα ηχεί στα αυτιά όλων όσων ασχολούνται με το γυναικείο ποδόσφαιρο η είδηση ότι ο Ερασιτέχνης Απόλλων Καλαμαριάς δημιουργεί το αντίστοιχο τμήμα.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για το εγχείρημα διευθετήθηκαν την Πέμπτη (3/10) εν μέσω δείπνου που παρέθεσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Φώτης Μπαλτίδης στα μέλη του νεοσύστατου τμήματος κι ενώ οι Πόντιοι θα φτιάξουν και ακαδημίες ποδοσφαίρου κοριτσιών.

Στη σχετική ενημέρωση αναφέρονται τα εξής: «O M.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την δημιουργία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του συλλόγου μας! Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Απόλλων Καλαμαριάς θα εκπροσωπηθεί με γυναικείο τμήμα στο συγκεκριμένο άθλημα καθώς κάτι αντίστοιχο δεν συνέβη ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ "στέλνει" το ξεκάθαρο μήνυμα πως εξακολουθεί να "προχωρά" με όραμα, ότι συνεχώς "μεγαλώνει" και "αναπτύσσεται" και η δημιουργία της πρώτης γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη της γενικότερης διάθεσης που υπάρχει για περαιτέρω "εξέλιξη" του συλλόγου μας σε όλα τα επίπεδα.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την δημιουργία της γυναικείας ομάδας, συζητήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (03/10) σε δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ, Φώτης Μπαλτίδης στα μέλη (αθλήτριες-σταφ) του νεοσύστατου τμήματος, παρουσία του Ολυμπιονίκη, Δημήτριου Ζαρζαβατσίδη (σύζυγος της Βούλας Πατουλίδου) καθώς και του υπευθύνου scouting των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, Bασίλη Τραϊανόπουλου.

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε σε άριστο και "οικογενειακό" κλίμα στο εστιατόριο "Σολομωνίδης", το οποίο ευχαριστούμε για την άψογη εξυπηρέτηση. Kατά την φετινή σεζόν η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου θα προετοιμαστεί σε διάφορους τομείς ώστε να εμφανιστεί πανέτοιμη στο επόμενο πρωτάθλημα ενώ συγχρόνως θα γίνουν -και- Ακαδημίες ποδοσφαίρου κοριτσιών! Το πλάνο για έναν δυνατό Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ, όπως αρμόζει στο "βαρύ" όνομα του συλλόγου μας, συνεχίζεται...».

Μοιραστείτε το: