04/07/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:37

Σύσκεψη των προέδρων από τις Επαγγελματικές Ενώσεις με τον Γραμμένο

Ιδιαίτερα εποικοδομητικό το κλίμα στη συνάντηση με όλες τις πλευρές να δείχνουν πνεύμα ομοθυμίας και συνεργασίας

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (24/9) για την αναβάθμιση των σχέσεων μεταξύ των φορέων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Στη συνάντηση το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 1, Μηνάς Λυσσάνδρου, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 2/Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος καθώς και ο ομόλογός τους στον ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής.

Οι κεφαλές των ενώσεων των επαγγελματικών κατηγοριών, υπό τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, Πετρ Φούσεκ, συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα δείχνοντας ομοθυμία και συνεργασία. Μάλιστα αυτή ήταν μία πρώτη σειρά επαφών καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Ευρεία σύσκεψη με θέμα την αναβάθμιση των σχέσεων μεταξύ των φορέων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου διοργανώθηκε σήμερα, με πρωτοβουλία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Την Ε.Π.Ο. εκπροσώπησε ο πρόεδρός της κ. Ευάγγελος Γραμμένος και παρέστησαν ο πρόεδρος της Super League 1 κ. Μηνάς Λυσσάνδρου, ο πρόεδρος της Super League 2/Football League κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος και ο ομόλογός τους του ΠΣΑΠ κ. Γιώργος Μπαντής, συνοδευόμενος από μέλη του ΔΣ του συνδέσμου. Παρών ήταν επίσης και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA και UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα, καθώς όλες οι πλευρές επέδειξαν πνεύμα ομοθυμίας και συνεργασίας. Ήταν η πρώτη μίας σειράς ανάλογων επαφών, που θα λάβουν χώρα προκειμένου να ρυθμιστούν σημαντικά θέματα της λειτουργίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, γι αυτό και αποφασίστηκε να συσταθεί ομάδα εργασίας, με συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων».

Μοιραστείτε το: