04/08/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:42

Απίστευτο: Στη δημοσιότητα το εξώδικο του ΑΟΤ πριν κατατεθεί!

Στην Ένωση Σούπερ Λίγκας 2 και Football League επισημαίνουν ότι δεν έφτασε ποτέ τη Δευτέρα το συγκεκριμένο έγγραφο των Τρικάλων

Κάπου έχει χαθεί το μέτρο προφανώς… Ο ΑΟΤ προχώρησε σε εξώδικο προς τον διοικητικό φορέα της Σούπερ Λίγκας 2 και της Football League στην προσπάθεια του να μπλοκάρει την έναρξη των πρωταθλημάτων στις δύο μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά το σχετικό έγγραφο δεν έφτασε ποτέ στη διοργανώτρια τη Δευτέρα (23/9)!

Κοινώς τα Τρίκαλα φρόντισαν να δώσουν στη δημοσιότητα πρώτα το εξώδικο χωρίς να το καταθέσουν στην οικεία ποδοσφαιρική Ένωση! Η μη κατάθεση του σχετικού εγγράφου έγινε γνωστή στο a-sports.gr όταν και αναζήτησε τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκο, για να τοποθετηθεί σχετικά για τη συγκεκριμένη ενέργεια του ΑΟΤ και τις τυχόν επιπτώσεις, που μπορεί να έχει.

Γίνεται, λοιπόν, κατανοητό ότι πρόκειται για μια απίθανη ιστορία, αφού είναι τουλάχιστον ασυνήθιστο πρώτα να δίνεται στη δημοσιότητα ένα εξώδικο πριν κατατεθεί αρμοδίως… Πιθανότατα, πάντως, το εξώδικο να φτάσει στη διοργανώτρια την Τρίτη (24/9), αλλά σε κάθε περίπτωση θα είναι κατόπιν… εορτής και κυρίως του ντόρου.

Μοιραστείτε το: