16/07/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:18

Λύθηκε το θέμα της ιατρικής ασφαλιστικής κάλυψης στις μικρότερες κατηγορίες ποδοσφαίρου

Σούπερ Λίγκα 2 και Football League υπέγραψαν συμβόλαιο με γνωστή εταιρεία

Τακτοποιήθηκε το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών στις μικρότερες εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου με την υπογραφή συμβολαίου κάλυψης, από την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη, τη Δευτέρα (23/9), έξι ημέρες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων της Σούπερ Λίγκας 2 και της Football League.

Το θέμα είχε απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα και ήταν ένα από τα «αγκάθια» προς επίλυση για την ομαλή μετάβαση στην πρεμιέρα των συγκεκριμένων διοργανώσεων.

Αρωγή στους συναδέλφους των  μικρότερων κατηγοριών, έδειξαν και οι παίκτες των ομάδων της Σούπερ Λίγκας 1 , καθώς με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, όλα τα ματς της 4ης αγωνιστικής διακοπησαν αμέσως μετά τη σέντρα για 60 δευτερόλεπτα , στέλνοντας το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση σύμβασης της διοργανώτριας αρχής με την ασφαλιστική εταιρεία :

«Υπεγράφη με την εταιρία Ευρωπαϊκή Πίστη το Ομαδικό Ασφαλιστήριο Κάλυψης Ατυχημάτων και Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης για τους ποδοσφαιριστές των ΠΑΕ – μελών της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, Super League 2 και Football League».

Μοιραστείτε το: