28/09/2020
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 - 00:33

Αναστασίου: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, τελικός το ματς με τον Παναιτωλικό»

Δήλωσε ο τεχνικός του Ατρομήτου για την ήττα από τον Άστερα στην Τρίπολη

Ο Γιάννης Αναστασίου ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την ήττα με 2-1 από τον Αστέρα στην Τρίπολη το Σάββατο (21/9). Ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομαδας και χαρακτηρισε ως τελικό τον επόμενο αγώνα με τον Παναιτωλικό «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα σήμερα και ζητάω συγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση και αυτή την ήττα. Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό, που για εμάς πλέον είναι «τελικός» είπε ο προπονητής του Ατρόμητου στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Ο Αναστασίου εστίασε τις δηλώσεις του, στα ανεξήγητα λάθη του πρώτου ημιχρόνου,στην απουσία του Ουγκράι ενώ δεν απάντησε σε ερώτηση αν σκέπτεται την παραίτηση λόγω των αποδοκιμασιών από τον κόσμο στο σφύριγμα της ληξης.

 Αναλυτικά όσα είπε ο Γιαννης Αναστασίου:

«Ήρθαμε στην Τρίπολη, είχαμε δείξει κάποια καλά στοιχεία, ήμασταν σε καλή κατάσταση αυτό φαινόταν στις προπονήσεις. Είχαμε να διαχειριστούμε ένα πρόβλημα με τον Θεοδωράκη που είχε κάποιες ενοχλήσεις και ήταν άγνωστο για εμάς ποιος θα ξεκινήσει, ξεκίνησε ο Μανδάς που πήγε καταπληκτικά και ήταν κέρδος για εμάς. Χάσαμε και τον Ουγκράι με τραυματισμό στην τελευταία προπόνηση κι είχαμε στόχο να μπούμε δυνατά και να δείξουμε τα θέλω μας».

Και συνέχισε… «Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλή, κάναμε πολλά λάθη που είναι πολύ δύσκολο να τα εξηγήσεις, ο Αστέρας έβαλε δυο γκολ θα μπορούσε να βάλει ακόμα δύο. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σχήμα και προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο απειλητικοί μπροστά, με τον Μπαένα, τον Χαρίση και τον Νταβιώτη, ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα σήμερα και ζητάω συγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση και αυτή την ήττα. Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό, που για εμάς πλέον είναι «τελικός».

Αναφορικά με την προβληματική εικόνα της ομαδας σχεδόν σε όλα τα πρώτα ημίχρονα κι αν σκέφτηκε την παραίτηση μετά τις αποδοκιμασίες του κόσμου ο Αναστασίου αρκέστηκε να πει «Δεν έχω κάτι να απαντήσω στην δεύτερη ερώτηση. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, προσπαθούμε να βάλουμε κάποια βάση στο παιχνίδι μας, βγάζουμε καλά στοιχεία, αλλά αφού βρισκόμαστε πίσω στο σκορ. Συζητάμε θα συνεχίσουμε να συζητάμε αλλά δεν φτάνει μόνο να το λέμε, αλλά και να κάνουμε αυτά που λέμε. Κοιτάς πως κύλησε η εβδομάδα και με βάση αυτά που δείχνουμε στην προπόνηση πρέπει να βάλουμε τα στοιχεία αυτά στο παιχνίδι μας. Δεν μπορώ να δώσω απάντηση γιατί ξεκινάμε έτσι, το συζητάμε με τους παίκτες, αν φταίει η προπόνηση, το φαγητό, το ξενοδοχείο, αλλά δεν παίρνω κάποια απάντηση και θα πρέπει αυτό να το αλλάξουμε γιατί δεν μπορούμε να έχουμε αυτή την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο με κάθε αντίπαλο να μην μπορεί να βγει από την περιοχή του και να είμαστε τόσο κακοί στο πρώτο. Θα το κοιτάξουμε και είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε».

Μοιραστείτε το: