27/09/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 - 16:47

ΠΣΑΠ: «Προχωράμε ενωμένοι και διεκδικούμε τα αυτονόητα»

Με διακοπή ενός λεπτού οι αγώνες της Σούπερ Λίγκας 1 το Σαββατοκύριακο λόγω της μη ασφάλειας σε Σούπερ Λίγκα 2 και Football League

Ανακοίνωση εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (21/9) ο ΠΣΑΠ με την οποία εκφράζει καθαρά την στήριξή του στους μη ασφαλισμένους ποδοσφαιριστές της Σούπερ Λίγκας 2 και της Football League.

Πιο συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, στα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας 1 το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου θα υπάρξει διακοπή 60 δευτερολέπτων.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και στο μήνυμά του ο ΠΣΑΠ προχωρούν ενωμένοι και διεκδικούν τα αυτονόητα καθώς και ο ποδοσφαιριστής είναι εργαζόμενος και έχει δικαιώματα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Για 60 δευτερόλεπτα αφήνουμε την μπάλα και στεκόμαστε όρθιοι απέναντι στην αδικία, απέναντι σε εκείνους που δεν έχουν καταλάβει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι εργαζόμενος και έχει δικαιώματα.

Πορευόμαστε ενωμένοι και διεκδικούμε τα αυτονόητα. Ασφαλιστική κάλυψη για τους συναδέλφους μας στη Sl2, Football League και τα προστατευόμενα μέλη τους.

Ποτέ ξανά ποδοσφαιρικός αγώνας με ανασφάλιστους εργαζόμενους ποδοσφαιριστές. Για εμάς όταν πονάει ένας ποδοσφαιριστής, πονάμε όλοι, όχι όμως για πολύ, γιατί η δράση σταματά τον πόνο».

Μοιραστείτε το: