31/05/2020
ΑΕΚ | Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 - 13:34

Το πήρε πάνω του ο Αυγενάκης, πηγαίνουν Αγρίνιο οι φίλοι της ΑΕΚ

Ανακλήθηκε τάχιστα η απόφαση για απαγόρευση μετακίνησης για το ματς με τον Παναιτωλικό * Αντέδρασε και η Σούπερ Λίγκα

Έτσι όπως πάρθηκε η απόφαση, έτσι ανακλήθηκε. Την έντονη αντίδραση της ΑΕΚ και όχι μόνο προκάλεσε η απόφαση της ΓΓΑ να απαγορεύσει την οργανωμένη και τη μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Ένωσης στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/9).

Οι Αγρινιώτες είχαν ήδη ενημερώσει ότι στους φίλους των φιλοξενουμένων θα παραχωρηθεί η θύρα 3 και είχαν διατεθεί εισιτήρια.

Παρόλα αυτά, ήρθε το... κόκκινο, με την ΑΕΚ να αντιδρά έντονα και να ζητά από τον Λευτέρη Αυγενάκη να επιληφθεί του θέματος.

Τελικά, ο υφυπουργός Αθλητισμού το πήρε πάνω του και ανακάλεσε την απόφαση.

Μάλιστα, και από τον υπεύθυνο ασφαλείας της Σούπερ Λίγκας υπήρξε επίσημη αντίδραση προς την Αστυνομία, επισημαίνοντας ότι η απόφαση απαγόρευσης θα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα, αφού ήδη είχαν πουληθεί τα εισιτήρια στους Ενωσίτες.

Όπως επεσήμαναν, άλλωστε, ουδέποτε είχε δημιουργηθεί πρόβλημα με τη μετακίνηση των φίλων της ΑΕΚ στο Αγρίνιο στο παρελθόν για τα ματς με τον Παναιτωλικό.

Έτσι, το ζήτημα λύθηκε και η Ένωση θα έχει κανονικά τον κόσμο στο πλευρό της στην προσπάθειά της να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της.

Μοιραστείτε το: