31/05/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ | Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 - 14:49

Κυκλοφορούν τα διαρκείας του Απόλλωνα Πόντου, βρήκε και επίσημο χορηγό

Από 70 ευρώ οι τιμές

Σε ρυθμούς νέας σεζόν μπαίνει ο Απόλλων Πόντου σε όλα τα θέματα. Οι Πόντιοι ενημέρωσαν ότι από την Τετάρτη (18/9) είναι στη διάθεση των φιλάθλων οι κάρτες διαρκείας.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 70 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 250.

Τα εισιτήρια ανά ματς θα κοστίζουν 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Φθάνει και φέτος η ώρα που θα συναντηθούμε όλοι οι πιστοί φίλαθλοι του Απόλλωνα Πόντου, στις κερκίδες του γηπέδου της ομάδας μας.

Ποντιακός Ελληνισμός και Απόλλων

Καλαμαριά και Απόλλων

σαν ένα σώμα θα δώσουμε ξανά τον αγώνα μας για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο

Μαζί στον αγώνα για τα αθλητικά ιδεώδη

Μαζί στον αγώνα για τον Απόλλωνα που θέλουμε

Μαζί ξεπερνάμε τις δυσκολίες

Μαζί πανηγυρίζουμε τις επιτυχίες

Η ομάδα μας είναι έτοιμη για την SUPER LEAGUE 2 και σας χρειάζεται δίπλα της.

Οι Κάρτες Διαρκείας βρίσκονται στην διάθεση όλων των φιλάθλων μας.

Από την προσεχή Τετάρτη (18/9/2019) μπορείτε να προμηθευθείτε την δική σας Κάρτα Διαρκείας, για την Αγωνιστική Περίοδο 2019- 2020, στα γραφεία της ΠΑΕ (Σουρμένων & Παπάγου στο γήπεδο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, στην Καλαμαριά) από ώρα 11:00 έως 14:00 όλες τις ημέρες της εβδομάδος, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Πριν παραθέσουμε τις προνομιακές τιμές των Καρτών Διαρκείας πρέπει να υπενθυμιστεί πως η τιμή του εισιτηρίου (ανά αγώνα) θα ανέρχεται στα 10 ευρώ.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ

1&2 80 ευρώ

1&2 ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΜΑΘΗΤΕΣ/ΑΝΕΡΓΟΙ/ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ/ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ 70 ευρώ

3&4 140 ευρώ

3&4 ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΜΑΘΗΤΕΣ/ΑΝΕΡΓΟΙ/ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ/ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ 120 ευρώ

VIP 250 ευρώ».

Ξεκίνησε νέα χορηγική συνεργασία

Παράλληλα, η ΠΑΕ ενημέρωσε την Τετάρτη ότι βρήκε επίσημο χορηγό, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της λιανικής προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Η Volterra Α.Ε. μέλος του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου ΑΒΑΞ ΑΕ, που δραστηριοποιείται στον τομέα της λιανικής προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, θα στηρίξει και θα ενισχύσει για την επόμενη αγωνιστική σεζόν ένα εκ των πλέον ιστορικών αθλητικών σωματείων που αντλεί τις ρίζες του από τον Πόντο, τον Απόλλωνα Πόντου, αναλαμβάνοντας το ρόλο του επίσημου χορηγού. Η υποστήριξη στον Απόλλωνα Πόντου θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας της Volterra, η οποία είναι, να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της στην ανάδειξη του Ελληνικού αθλητισμού. Ο Απόλλων, που μετρά σχεδόν 100 χρόνια από την ίδρυση του έχει θέσει ως απώτερο σκοπό του, με την τεράστια δυναμική και ποδοσφαιρική κληρονομιά που διαθέτει, να συμμετάσχει και να διακριθεί εκ’ νέου στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό, αγωνιστικό επίπεδο της Ελλάδας, την Super League. Η χορηγία της Volterra στον Απόλλωνα Πόντου, όχι μόνο μπορεί να δώσει προστιθέμενη αξία στην ίδια την εταιρεία με στόχο να συνδέσει το όνομά της με τις διακρίσεις και την επιτυχημένη πορεία του συλλόγου αλλά και να συμβάλλει ουσιαστικά στην δυναμική πορεία της ομάδας στο μέλλον.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων Πόντου, δήλωσε: “Η ομάδα μας υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά και τιμή την Volterra ως επίσημο χορηγό της προσπάθειάς μας στους αγωνιστικούς χώρους. Είναι, δε, σημαντικό για εμάς ότι αποτελεί μια απόλυτα αξιόπιστη κι επιτυχημένη εταιρεία στην παραγωγή και την εμπορία στον κλάδο της ενέργειας, παράμετρος που διαδραμάτισε σημαντικότατο ρόλο για την συνεργασία με τον ιστορικό σύλλογό μας».

Το προφίλ της Volterra (Παραγωγή, Εμπορία και Προμήθεια Ενέργειας)

Η Volterra είναι αποτέλεσμα του οράματος και του πάθους ενός καταξιωμένου και έμπειρου παρόχου στον κλάδο της ενέργειας, δραστηριοποιείται στους τομείς παραγωγής, εμπορίας και προμήθειας στην αγορά της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στον τομέα της Παραγωγής, η εταιρία διαθέτει αδειοδοτημένα έργα και έργα που κατασκευάζονται σε πολλές περιοχές της Ελληνικής επικράτειας, με προτεραιότητα την ανάπτυξη μονάδων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ). Στον τομέα της εμπορίας η εταιρία συμμετέχει στο Διασυνοριακό Εμπόριο, διακινώντας σημαντικές ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας σε Εισαγωγές – Εξαγωγές μέσω των Αγορών Ενέργειας των γειτονικών χωρών (Ιταλία, Βουλγαρία κλπ.). Τέλος στο τομέα της Προμήθειας, η εταιρία παρέχει ηλεκτρική ενέργεια σε όλες τις κατηγορίες πελατών, από Νοικοκυριά και Εμπορικά καταστήματα Χαμηλής Τάσης έως και επιχειρήσεις και βιομηχανίες Μέσης Τάσης. Το 2018, με την απελευθέρωση της αγοράς φυσικού αερίου, η εταιρεία εντάσσει στις δραστηριότητές της και την προμήθεια φυσικού αερίου, καλύπτοντας τις ανάγκες υφιστάμενων αλλά και μελλοντικών πελατών σε φυσικό αέριο. Μέτοχος της εταιρείας είναι ο Διεθνής Κατασκευαστικός Όμιλος AVAX. Η AVAX κατέχει σημαντικό χαρτοφυλάκιο έργων παραχώρησης και λειτουργίας στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Επίσης, στο πλαίσιο ανάπτυξής της, η Volterra ανοίγει νέο κατάστημα στην Καλαμαριά με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της ευρύτερης περιοχής και την συνεχή διεύρυνση του πελατολογίου της.

Για την Volterra Α.Ε.

Δ/νση Marketing & Επικοινωνίας».

Μοιραστείτε το: