29/02/2020
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 12:23

Χαίρεται για την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος ο Ταουσιάνης

Ο προπονητής του Εργοτέλη εξήγησε ότι του δίνει την ευκαιρία να μάθει καλύτερα τους παίκτες του

Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα είχε σε άλλο ένα φιλικό ο Γιάννης Ταουσιάνης.

Ο προπονητής του Εργοτέλη εντόπισε πράγματα που του άρεσαν, αλλά και προβλήματα στο 0-0 με τα Χανιά το Σάββατο (14/9), εξηγώντας ότι η καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος είναι ευεργετική για τον ίδιο, αφού του επιτρέπει να γνωρίσει καλύτερα τους παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Σίγουρα για μένα ήταν ευεργετική η καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος καθώς έχω την ευκαιρία να γνωρίσω λίγο περισσότερο τα παιδιά. Ήταν ένα ιδιαίτερα χρήσιμο φιλικό παιχνίδι  καθώς τα Χανιά είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική. Μπορέσαμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα τόσο γι’ αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις όσο και σε τακτικές συμπεριφορές.

Στο σημερινό φιλικό κάποια πράγματα βγήκαν ενώ διακρίναμε και κάποια άλλα που χρειάζονται βελτίωση ωστόσο  τηρουμένων των αναλογιών και της επιβάρυνσης κάποιων προπονήσεων που έχουμε κάνει είμαι ευχαριστημένος από αυτό που είδα από τους παίκτες μου. Επίσης είναι σίγουρα  θετικό το γεγονός της επιστροφής των στρατευμένων και των διεθνών καθώς μας δίνεται πλέον η δυνατότητα να συνεχίσουμε όλοι μαζί την δουλειά μας στο πλαίσιο της προετοιμασία μας».

 

Μοιραστείτε το: