31/05/2020
Στοιχηματίζω | Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 - 17:05

Φουλ του άσου…

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Πέμπτη (12/9)

Δεν τα καταφέραμε στις προτάσεις μας για την Τετάρτη (11/9), καθώς επιβεβαιωθήκαμε στις δύο από τις τρεις επιλογές μας.

Συνεχίζουμε, όμως, με τις προτάσεις μας για την Πέμπτη (12/9) ελπίζοντας σε επιστροφή στο ταμείο…

Πόντε Πρέτα-Βίλα Νόβα: Ξεκινάμε με το πρωτάθλημα της Βραζιλίας και την αναμέτρηση της Πόντε Πρέτα κόντρα στην Βίλα Νόβα. Οι γηπεδούχοι είναι ξεκάθαρα το φαβορί του αγώνα. Διαθέτουν καλύτερη ομάδα, παίζουν στην έδρα τους και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το τρίποντο. Ο άσος βρίσκεται σε πολύ ικανοποιητικές τιμές και έτσι βρίσκεται και στην τριάδα μας.

Ντομζάλε-Μούρα: Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Σλοβενίας και τον αγώνα της Ντομζάλε κόντρα στην Μούρα. Και εδώ θα ποντάρουμε στους γηπεδούχους, με την Ντομζάλε να διαθέτει την ποιότητα για να πάρει τη νίκη κόντρα στην μέτρια Μούρα. Ο άσος πληρώνει κοντά στον διπλασιασμό και αξίζει σίγουρα το ποντάρισμά μας.

Ατλέτικο Τζούνιορ-Ντεπορτίβο Κάλι: Κλείνουμε τη σημερινή μας τριάδα με τον αγώνα της Ατλέτικο Τζούνιορ κόντρα στην Ντεπορτίβο Κάλι για το πρωτάθλημα της Κολομβίας. Εδώ πρόκειται για ένα πολύ δυνατό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες. Η Ατλέτικο Τζούνιορ, βέβαια, φαίνεται να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι θα παίξει στο γήπεδό της μας οδηγούν στον άσο.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πόντε Πρέτα-Βίλα Νόβα 1

Ντομζάλε-Μούρα 1

Ατλέτικο Τζούνιορ-Ντεπορτίβο Κάλι 1

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: