18/01/2020
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 - 11:54

Δίπλα στους Περιστερώτες μαθητές ο Ατρόμητος (pics)

Αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε σε σχολείο της περιοχής για την πρώτη μέρα

Η σχολική χρονιά ξεκινά επίσημα την Τετάρτη (11/9) και ο Ατρόμητος είναι δίπλα στους μαθητές.

Αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφθηκε το πρωί το 3ο Δημοτικό Περιστερίου για την πρώτη ημέρα του σχολείου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Μπέτσης, ο υπεύθυνος Τύπου, Χρήστος Γαλαριώτης και οι ποδοσφαιριστές Χαβιέ Ούμπιδες, Κυριάκος Κιβρακίδης, Πέτρος Γιακουμάκης και Αντώνης Τριμμάτης εκπροσώπησαν την ομάδα του Περιστερίου και έτυχαν θερμής υποδοχής.

Οι μαθητές έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τους παίκτες και να πάρουν αυτόγραφα, ενώ σε όλα τα παιδιά δόθηκαν δωρεάν εισιτήρια για το ματς του Σαββάτου (14/9) με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Δίπλα στους μαθητές σε μια από τις πιο σημαντικές μέρες της χρονιάς βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι του Ατρομήτου.

Αντιπροσωπεία της ομάδας μας επισκέφτηκε το 3ο Δημοτικό Περιστερίου και στάθηκε στο πλευρό των μαθητών του Περιστερίου στην πρώτη τους μέρα στο σχολείο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Μπέτσης, ο υπεύθυνος Τύπου, Χρήστος Γαλαριώτης και οι ποδοσφαιριστές Χαβιέ Ούμπιδες, Κυριάκος Κιβρακίδης, Πέτρος Γιακουμάκης και Αντώνης Τριμμάτης εκπροσώπησαν τον Ατρόμητο που απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι στέκεται έμπρακτα δίπλα στα μικρά της πόλης δημιουργώντας τους επόμενους φιλάθλους του “Αστεριού”.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έτυχαν της πιο θερμής υποδοχής από τους Περιστεριώτες μαθητές και δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες ενώ μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά και δωρεάν εισιτήρια για το επερχόμενο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη υποδοχή και συνεργασία τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και ιδιαίτερα τον διευθυντή κ. Αθανασόπουλο». 

Μοιραστείτε το: