05/08/2020
ΑΡΗΣ | Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:18

Καρυπίδης: «Με Τερζή απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Αυτό δήλωσε σε φιλάθλους της ομάδας του Άρη ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου κατά την παρουσία του στην ΔΕΘ

Σε αναζήτηση προπονητή εξακολουθεί να βρίσκεται ο Άρης μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις του Άγγελου Χαριστέα με τον Γκούτι.

Οι «κίτρινοι» δεν έχουν βρει ακόμα τον αντικαταστάτη του Σάββα Παντελίδη, με τον Απόστολο Τερζή να είναι υπηρεσιακός μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση.

Πάντως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τόνισε ότι ο Άρης θα παίξει την Κυριακή (15/9) στις 21:30 απέναντι στον Παναθηναϊκό με τον Τερζή στον πάγκο του, δήλωση που την έκανε σε φιλάθλους της ομάδας κατά την παρουσία τους στο περίπτερο του συλλόγου στην 85η ΔΕΘ.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» τους επιβεβαίωσε και το οριστικό «ναυάγιο» στην υπόθεση Γκούτι, αλλά και το ότι υπάρχουν επαφές με 2-3 προπονητές για να αναλάβουν τον πάγκο της ομάδας.

Ο Καρυπίδης ρωτήθηκε και για την εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα καθησυχάζοντας τον κόσμο ότι η εικόνα θα αλλάξει. Δεν θα πρέπει να υπάρχει απογοήτευση όπως είπε και τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσει ο Άρης το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με 2-3 προπονητές, ναυάγησε με τον Γκούτι, πάμε παρακάτω. Θα πάμε με Τερζή με τον Παναθηναϊκό και θα δούμε. Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει η εικόνα μας. Θέλει υπομονή. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, είμαι βέβαιος ότι θα γυρίσει! Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, παρακολουθώ συχνά τις προπονήσεις και βλέπω τι γίνεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχουμε, αλλά το θέμα είναι να μπορέσουμε να κάνουμε και το βήμα παραπάνω».

Μοιραστείτε το: