21/01/2020
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:28

Στη Γενεύη η αντιπρόεδρος του Ατρόμητου Κάτια Κοξένογλου

Παίρνει μέρος στις εργασίες της γενικής συνέλευσης της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας συλλόγων

 H παρουσία του Ατρόμητου σε όλα τα σημαντικά διεθνή φόρουμ πιστοποιεί, τη διεύρυνση της φιλοσοφίας του συλλόγου σε σχέση με τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Ήδη από το πρωί της Δευτέρας(9/9) η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτια Κοξένογλου βρίσκεται στη Γενεύη της Ελβετίας για να παρακολουθήσει τις εργασίες στη Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων (European Club Association).

 Η Γενική Συνέλευση της ECA, αποτελεί το βασικό όργανο αποφάσεων μεταξύ των 246 κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων που την απαρτίζουν και τα κυριότερα θέματα της ατζέντας αποτελούν, η  εκλογή του Εκτελεστικού Συμβουλίου όπως επίσης και η ενημέρωση σχετικά με το τελευταίο μεταγραφικό σύστημα από τη FIFA..

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος έχει ως ακολούθως:

 «Στη Γενεύη της Ελβετίας βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος, κ. Κάτια Κοξένογλου για την Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων (European Club Association).

 Πρόκειται για την 23η Γενική Συνέλευση της ECA, η οποία αποτελεί το βασικό όργανο αποφάσεων μεταξύ των 246 κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων που την απαρτίζουν.

 Στη Γενική Συνέλευση θα συμμετέχουν όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας με ενημερώσεις σχετικά με τις αποφάσεις και τη δραστηριότητα της ECA το προηγούμενο διάστημα και διοργάνωση εξειδικευμένων παρουσιάσεων και θεματικών ενοτήτων.

 Σημαντικό σημείο της Γενικής Συνέλευσης αποτελεί η εκλογή του Εκτελεστικού Συμβουλίου όπως επίσης και η ενημέρωση σχετικά με το τελευταίο μεταγραφικό σύστημα από τη FIFA.

 Η παρουσία του Ατρομήτου για μια ακόμα φορά στη Γενική Συνέλευση της ECA αποτελεί θεμελιώδη στόχο της ομάδας που από την ενεργή είσοδο της το 2013 έχει ανέβει επίπεδο και συμμετέχει μέσω της κ. Κοξένογλου στις εργασίες μαζί με τα εξέχοντα στελέχη μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων».

Μοιραστείτε το: