21/01/2020
ΑΕΛ | Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 - 12:58

Ζητά ελέγχους ντόπινγκ στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1 η ΠΑΕ ΑΕΛ

Η θεσσαλική ομάδα κοινοποίησε την επιστολή της προς τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής

Ανακοίνωση εξέδωσε τη Δευτέρα (9/9) η ΠΑΕ ΑΕΛ και στην οποία αναφέρει την επιστολή που κοινοποίησε στον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας 1, Μηνά Λυσάνδρου.

Η λαρισινή ΠΑΕ στην ανακοίνωση αυτή ζητά να εφαρμοστεί έλεγχος ντόπινγκ σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας, ακόμα και στα φιλικά καθώς έχει βάσιμες πληροφορίες ότι σε ξενοδοχείο μεγάλης πόλης υπάρχει κύκλωμα αναβολικών ενισχυτικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί σημερινή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Super League 1, κ. Μηνά Λυσάνδρου και προς τους ιδιοκτήτες και Προέδρους των ΠΑΕ - μελών του Συνεταιρισμού:

Προς: Super League

Κοιν: ΠΑΕ μέλη του Συνεταιρισμού

Η ΠΑΕ ΑΕΛ μέσω αυτής της επιστολής αιτείται όπως ξεκινήσουν επειγόντως οι έλεγχοι ντόπινγκ σε όλες τις ομάδες της Super League, όχι μόνο στους επίσημους αγώνες, αλλά και στις προπονήσεις των ομάδων, όχι μόνο με λήψη ούρων, αλλά και με αιμοληψία.

Η ΑΕΛ έχει βάσιμες πληροφορίες ότι σε ξενοδοχείο μεγάλης πόλης της περιφέρειας ήταν εγκατεστημένο επί 15 ημέρες πρόσωπο του οποίου το επώνυμο αρχίζει από "Φ" και το οποίο είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια συνεργάζεται με πρόσωπο του οποίου το επώνυμο αρχίζει από "Ζ" και τα οποία πρόσωπα αυτά είναι γνωστά ότι συνδέονται με κυκλώματα αναβολικών ενισχυτικών.

Το ενδιαφέρον όλων αυτών κ. Πρόεδρε της Super League και κύριοι συνάδελφοι Πρόεδροι και ιδιοκτήτες των ΠΑΕ δεν είναι ότι εγκαθιδρύεται ένα καθεστώς αθέμιτου ανταγωνισμού, αφού ποδοσφαιριστές επιπέδου Γ' Εθνικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό μεταβάλλονται σε ποδοσφαιριστές ταχυδυναμικού επιπέδου Ρονάλντο, αλλά κυρίως ότι θα θρηνήσουμε σύντομα θύματα, αφού αυτές οι παράνομες συμπεριφορές βρίσκουν άμεσα μιμητές».

Μοιραστείτε το: