24/09/2020
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 - 15:00

Σπανός: «Δεν μπορεί ένας τόσο μεγάλος σύλλογος να παίζει με τις προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός»

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου αναφέρθηκε στην προσπάθεια για γεφύρωση του χάσματος ανάμεσα σε Ερασιτέχνη και φίλους της ομάδας

Ρόλο... διαμεσολαβητή έχει αναλάβει ο Γιώργος Σπανός στο θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και τους φίλους του Ατρομήτου.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου τοποθετήθηκε επί του θέματος την Κυριακή (8/9), τονίζοντας ότι η ΠΑΕ κρατά ίσες αποστάσεις, αν και ο ίδιος κάνει τις προσπάθειές του για βελτίωση των σχέσεων.

Παράλληλα, κάλεσε να πρυτανεύσει η λογική, υπογραμμίζοντας ότι «δεν μπορεί ένας τόσο μεγάλος σύλλογος να παίζει με τις προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός».

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Προ καιρού είχα πρωτοστατήσει σε μια συνάντηση προκειμένου να γεφυρώσω το χάσμα ανάμεσα στη διοίκηση του Ερασιτέχνη και φίλων του Ατρομήτου που ενδιαφέρονταν για την ενασχόληση με το σύλλογο κάτι που δεν κατέστη εφικτό.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος όλο αυτό τον καιρό έχει κρατήσει διακριτική στάση για το θέμα του Ερασιτέχνη και ίσες αποστάσεις και από τις δυο πλευρές.

Δεν μπορεί ένας τόσο μεγάλος σύλλογος να παίζει με τις προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός.

Με τελείως αντίθετη λογική πριν λίγες μέρες για το καλό του συλλόγου με προσωπικές μου ενέργειες κατάφερα να αποτρέψω τη διαγραφή της γυναικείας ομάδας από το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής που θα αποτελούσε μεγάλο πλήγμα στο κύρος του συλλόγου.

Τονίζω και πάλι προς κάθε κατεύθυνση πως ακόμα και σήμερα πιστεύουμε πως πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και να υπάρξει μια ουσιαστική συζήτηση χωρίς εγωισμούς μεταξύ όλων για το καλό του Ατρομήτου».

Μοιραστείτε το: