11/07/2020
Ελλάδα | Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:59

Ευχαριστίες της οικογένειας Καδίτη

Παράλληλα διαψεύδει τις φήμες ότι έχει αναλάβει τα έξοδα νοσηλείας του παίκτη τρίτο πρόσωπο

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε την Τρίτη (27/8) ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αήττητου Σπάτων Μίλτος Καδίτης.

Ο ποδοσφαιριστής είχε ατύχημα με την μηχανή του και αποτέλεσμα αυτού να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αρχικά στον Ερυθρό Σταυρό και εν συνεχεία στο Ιατρικό Αθηνών.

Άμεση ήταν η κινητοποιήση φίλων, συγγενών και απλών ανθρώπων στις εκκλήσεις της οικογένειας, η οποία την Πέμπτη (5/9) εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας όλους όσους βοήθησαν με την στήριξή τους.

Παράλληλα η οικογένεια διαψεύδει ότι έχει αναλάβει τα έξοδα νοσηλείας του άτυχου ποδοσφαιριστή, τρίτο πρόσωπο και πως για δύσπιστους υπάρχουν και οι αποδείξεις πληρωμής που τις έχει η γυναίκα του παίκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας του Καδίτη:

«Η οικογένεια του Μίλτου ενωμένη σα γροθιά διαψεύδει σχόλια που αναφέρουν ότι τρίτο πρόσωπο αναλαμβάνει ιατρικά έξοδα που προκύπτουν. Για δύσπιστους υπάρχουν αποδείξεις πληρωμής που τις κρατά η σύζυγος. Ο Μίλτος μεταφέρθηκε στο ιατρικό για εξειδικευμένες εξετάσεις που δεν γίνονταν στον Ερυθρό αλλά και για την ασφάλεια προς αποφυγήν λοίμωξης. Γίνονται προσπάθειες για μεταφορά στο 251 στρατιωτικό νοσοκομείο λόγω εξόδων.

Υπάρχει μεγάλη χρηματική ανάγκη διότι γονείς και σύζυγος είναι ΕΠΙΣΗΜΑ άνεργοι. Ευχαριστούμε θερμά και δημόσια όσους στήριξαν και θα στηρίξουν το παιδί μας. Τράπεζα ALPHA αριθμός λογαριασμού : 792-002101-055419 Δικαιούχος η σύζυγος ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΟΥΛΟΥ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ».

Μοιραστείτε το: