22/02/2020
Στοιχηματίζω | Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 - 16:20

Φουλ του Over...

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Κυριακή (25/8)

Η πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος δεν πήγε όπως θα θέλαμε και έτσι δεν μπορέσαμε να σας οδηγήσουμε στο ταμείο στις προτάσεις μας για το Σάββατο (24/8).

Προχωράμε, όμως, με τις στοιχηματικές μας επιλογές για την Κυριακή (25/8), ελπίζοντας ότι θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε στα κέρδη.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας.

ΑΕΚ-Ξάνθη: Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Ξάνθη. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν ξεκινήσει όπως θα ήθελαν τη χρονιά, όντες με το ένα πόδι εκτός συνέχειας Ευρώπης. Ωστόσο, το πρωτάθλημα είναι άλλη ιστορία και θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους. Περιμένουμε να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν το τρίποντο. Βέβαια, η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα και μπορεί να της δημιουργήσει προβλήματα. Ο άσος έτσι και αλλιώς πληρώνει χαμηλά και έτσι θα πάμε με το Over, με μία νίκη της «Ένωσης» με 2-1 ή 3-1 να φαντάζει αρκετά πιθανή.

Τορίνο-Σασσουόλο: Περνάμε στην Ιταλία και στον αγώνα της Τορίνο κόντρα στην Σασσουόλο. Πολύ δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που παρουσιάζουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά. Και οι δύο διαθέτουν πολύ ποιοτικές μεσοεπιθετικές γραμμές, οι οποίες αν βρουν ανοικτούς χώρους μπορούν να κάνουν τη «ζημιά», αντιμετωπίζοντας όμως προβλήματα στην άμυνα. Συνεπώς, και εδώ το Over φαντάζει ως μία πολύ καλή επιλογή, η οποία μάλιστα πληρώνει και πολύ καλά.

Σαμπντόρια-Λάτσιο: Κλείνουμε την τριάδα μας και πάλι με το ιταλικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση της Σαμπντόρια κόντρα στην Λάτσιο. Και εδώ το ματς είναι τριπλή…, με όλα τα αποτελέσματα να είναι πιθανά. Έτσι, θα πάμε και πάλι στα γκολ και στο over, με τις δύο ομάδες να έχουν την ποιότητα να το επιβεβαιώσουν.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΑΕΚ-Ξάνθη OVER

Τορίνο-Σασσουόλο OVER

Σαμπντόρια-Λάτσιο OVER

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: