25/02/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ | Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 - 15:27

Ενσωματώθηκε και ο Ολαϊτάν στον Απόλλωνα Πόντου

Επέστρεψε στην Καλαμαριά ο Νιγηριανός * Συνεργάτης του Καλαϊτζίδη και ο Μπελαγιάννης

Στην Καλαμαριά βρίσκεται ξανά από την Παρασκευή (23/8) ο Μάικλ Ολαϊτάν. Ο Νιγηριανός επέστρεψε στην Ελλάδα και προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του στον Απόλλωνα Πόντου.

Απρόοπτα δεν υπάρχουν, με τη δουλειά να συνεχίζεται και την... παύση να αναμένεται την Κυριακή (25/8), όταν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει δώσει ρεπό.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Ποντίων έχει και νέο συνεργάτη.

Όπως ανακοινώθηκε, ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Νικηφόρος Μπελαγιάννης εντάσσεται στο τιμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στέλεχος της ομάδας μας αποτελεί από σήμερα ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Νικηφόρος Μπελαγιάννης, ως συνεργάτης του προπονητή μας Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 01/05/1989 με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στον Κλασσικό Αθλητισμό (2007-2011) και κάτοχος Μaster από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στο τομέα της Κινησιολογίας με εξειδίκευση στη Βιομηχανική της Κίνησης (2012-2014). Ειδικεύεται σε προγράμματα Φυσικής Κατάστασης και ανάπτυξης Φυσικών Ικανοτήτων .

Ήταν αθλητής του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο τμήμα στίβου με διακρίσεις σε παγκόσμια, βαλκανικά και πανελλήνια πρωταθλήματα στα αγωνίσματα του άλματος τριπλούν και μήκους.

Καλωσορίζουμε το Νικηφόρο στην οικογένεια της Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, του ευχόμαστε να είναι υγιείς και να έχει αποδοτικότητα στην δουλειά του, ώστε να έλθουν διακρίσεις για την ομάδα μας και τον ίδιο».

 

Μοιραστείτε το: