23/11/2020
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ | Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 - 10:42

Περιμένει δείγμα... θετικό από τους παίκτες του ο Σπανός

Ο Λεβαδειακός μετρά αντίστροφα για το φιλικό με τον ΑΟΤ

Φιλική αναμέτρηση με τον ΑΟΤ θα δώσει την Κυριακή (25/8, 18.00) ο Λεβαδειακός, η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Δημήτρης Σπανός θέλει να δει το καλό πρόσωπο των παικτών του, με κάποιους από αυτούς να παρουσιάζονται για πρώτη φορά στον κόσμο της ομάδας.

Γενικότερα επικρατεί ικανοποίηση για την ενίσχυση που έχει γίνει στην ομάδα και πλέον στόχος είναι να είναι έτοιμη για την ιδιαίτερη φετινή χρονιά που θα τη βρει στη Σούπερ Λίγκα 2.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Τα φιλικά του Αυγούστου έχουν πάντα τη δική τους γοητεία. Πολλώ δε μάλλον φέτος, που η ομάδα μας βρίσκεται στην αφετηρία μιας άγνωστης γι' αυτήν διαδρομής και καλείται να πλοηγηθεί σε αχαρτογράφητα νερά δίχως να χάσει την τελική της κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της προσαρμογής στα ιδιαίτερα δεδομένα της σεζόν, ο Λεβαδειακός υποδέχεται αύριο το απόγευμα (6.00) τα Τρίκαλα.

Καλές κι άγιες οι προπονήσεις, απαραίτητα τα πλάνα και οι "ασκήσεις επί χάρτου", αλλά το μοντάρισμα της ενδεκάδας γίνεται στα παιχνίδια. Ο κόουτς Δημήτρης Σπανός είναι ευχαριστημένος από την ποιότητα και τα προσόντα των παικτών, εμπιστεύεται το ταλέντο τους και αύριο θέλει να τους δει να βγάλουν ενέργεια, ένταση, να "γεμίσουν" τον αγωνιστικό χώρο. Κάποιοι εξ αυτών θα συστηθούν στον κόσμο της Λιβαδειάς και, ως γνωστόν, η πρώτη εντύπωση πάντα μετράει...

Ως τώρα, η δουλειά γίνεται όπως την έχει σχεδιάσει το τεχνικό επιτελείο, η διοίκηση ανταποκρίνεται στις ανάγκες για την ενίσχυση του ρόστερ και το ζητούμενο πλέον είναι ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας».

Μοιραστείτε το: