30/11/2020
Ομάδες | Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 - 23:11

Γενική Συνέλευση για σύσταση ΠΑΕ στην Καλαμάτα

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι διαδικασίες

Οριστικά στο πρωτάθλημα της Football League θα αγωνιστεί την νέα σεζόν η Καλαμάτα μετά την αδυναμία συμμετοχής του Νέστου Χρυσούπολης, αλλά και το κενό θέσεων που άφησαν Ηρακλής και Κρόνος Αργυράδων.

Οι Μεσσήνιοι μετά την επάνοδο τους στις επαγγελματικές κατηγορίες θα πρέπει να προχωρήσουν στη σύσταση ΠΑΕ κάτι που θα γίνει μέσω Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος».

Εκεί θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να γίνει η «Μαύρη Θύελλα», ΠΑΕ και να δηλώσει την συμμετοχή της στην Footbal lLeague. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση σε περίπτωση μη απαρτίας οι αρχαιρεσίες θα επαναληφθούν μία εβδομάδα αργότερα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Καλαμάτα 23/08/2019

ΑΠΟ Π.Σ. “H KAΛΑΜΑΤΑ” , νομίμως εκπροσωπούμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Τρίτη 03//09/2019 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Π.Σ. “H KAΛΑΜΑΤΑ” με θέμα: 1)Σύσταση Ανώνυμης Εταιρείας της ομάδας για την συμμετοχή στη Football League την περίοδο 2019-2020 2) Ορισμός μετοχικού κεφαλαίου της ανωνύμου εταιρείας 3)Ορισμός προσωρινής διοικούσας επιτροπής. Η συνέλευση θα γίνει στο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” στη Καλαμάτα. Δικαίωμα συμμετοχής στην συνέλευση έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Συλλόγου.

Εάν και εφόσον δεν υπάρξει απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση του Σωματείου και οι αρχαιρεσίες θα επαναληφθούν χωρίς άλλη διατύπωση την ίδια μέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας. Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Π.Σ. “Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ”»

Μοιραστείτε το: