22/02/2020
Πρωτάθλημα | Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 - 21:28

Το μήνυμα του ΠΣΑΠ για την έναρξη της Σούπερ Λίγκας 1

Ευχές για καλή επιτυχία στις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής (23/8) ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο ΠΣΑΠ στο μήνυμα του εύχεται καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας και τονίζει ότι θα σταθεί όπως οφείλει και διαχρονικά πράττει στο πλευρό των συλλόγων και των ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα εύχεται ένα νέο πρωτάθλημα καλύτερο σε όλα τα επίπεδα, με περισσότερο κόσμο στα γήπεδα και χωρίς βία σε αυτά. ‘Αλλωστε όπως τονίζουν οι άνθρωποι του ΠΣΑΠ η Σούπερ Λίγκα 1 είναι η βιτρίνα του επαγγελματικού αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, επ’ ευκαιρία της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Super League 1, εύχεται στα μέλη του υγεία και κάθε ατομική αλλά και συλλογική αγωνιστική επιτυχία.

Ο Π.Σ.Α.Π. θα σταθεί, ως οφείλει και διαχρονικά πράττει, στο πλευρό των συναδέλφων μας, με σκοπό να προασπίσει τα δικαιώματά τους αλλά και να διευθετήσει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, τα όποια προβλήματα δημιουργηθούν.

Ενόψει της αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά αύριο επίσημα, θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα πως οι ποδοσφαιριστές είμαστε οι πραγματικοί πρωταγωνιστές και μπορούμε να οδηγήσουμε το άθλημα σε ένα καλύτερο αύριο.

Ευχόμαστε το νέο πρωτάθλημα να είναι καλύτερο σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν και τα γήπεδα να προσελκύσουν και γιατί όχι να γεμίσουν, από τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους που θέλουμε κοντά μας.

Στη σκέψη μας βρίσκεται πάντα χαραγμένη η εικόνα κατάμεστων κερκίδων από οικογένειες και παιδιά, χωρίς βία και αντεγκλήσεις.

Άλλωστε δεν πρέπει να λησμονούμε πως η Super League 1 αποτελεί τη βιτρίνα του επαγγελματικού μας αθλητισμού.

Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να φέρουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο στο επίπεδο που επιθυμούμε και αξίζει να βρίσκεται».

Μοιραστείτε το: