26/05/2020
Μπάσκετ | Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 - 01:41

Σχεδιασμός εν όψει Basket League στον Ερμή Αγιάς

Την Παρασκευή (23/8) θα μιλήσει για όλα ο πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρής Ριζούλης

Τέλος καλό, όλα καλά στον Ερμή Αγιάς… Η λαρισινή ομάδα πήρε την wild card και έτσι θα αγωνιστεί στην Basket League την σεζόν 2019-2020.

Σίγουρα μία ιστορική στιγμή για τον σύλλογο ο οποίος θα μετονομαστεί σε Larisa B.C. και θα παίζει στο κλειστό της Νεάπολης, με τον στόχο να είναι να πρωταγωνιστήσει στη κορυφαία κατηγορία της χώρας μας.

Για όλους και για όλα θα μιλήσει την Παρασκευή (23/8) στις 20:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας ο πρόεδρος της ομάδας, Θεόδωρος Ριζούλης.

Ο ισχυρός άνδρας των Λαρισαίων θα αναφερθεί στο τι χρειάζεται για την σύσταση της ομάδας σε ΚΑΕ, καθώς και για τα σχέδια εν’ όψει της συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία.

Στην ομιλία καλεσμένοι είναι όλοι οι πολιτικοί και πολιτειακοί φορείς, αθλητικοί, οικονομικοί φορείς της Λάρισας καθώς και φίλαθλοι της ομάδας.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου: «Για τα όσα συνέβησαν από την ολοκλήρωση του περσινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής μπάσκετ, ως και την ημέρα που ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας έλαβε το δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League, μέσω της wild card της ΕΟΚ, καθώς επίσης και για την επόμενη ημέρα με την δημιουργία της ΚΑΕ και τα σχέδιά του, θα μιλήσει ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Θοδωρής Ριζούλης. Η παρουσίαση των στόχων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Αυγούστου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας και είναι καλεσμένοι όλοι οι πολιτικοί, πολιτειακοί, αθλητικοί, οικονομικοί φορείς του νομού αλλά και ο φίλαθλος κόσμος που αγαπά τον αθλητισμό».

Μοιραστείτε το: