12/07/2020
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 - 19:59

Σε άσχημη κατάσταση ο Όζι Όσμπορν

Ο 70χρονος ροκ σταρ μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι του

Δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα για τον Όζι Όσμπορν. Ο 70χρονος ροκ σταρ αναγκάστηκε να διακόψει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις που είχε για το 2019, καθώς έπεσε στο σπίτι του επιδεινώνοντας ένα παλιό τραύμα που είχε υποστεί σε ατύχημα.

Ο Όσμπορν τραυματίστηκε σε πλάτη, αυχένα και ώμο και υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αφαιρέσει τις λάμες που είχε βάλει μετά από ένα ατύχημα που είχε το 2013.

Τώρα μίλησε στο «Rolling Stone» για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην προσπάθεια να επανέλθει, παραδεχόμενος ότι ζει ένα μαρτύριο.

«Έπεσα κάτω πραγματικά, πραγματικά σκληρά. Χτύπησα το πρόσωπό μου. Για τους πρώτους τέσσερις μήνες ζούσα ένα μαρτύριο. Ήταν ότι πιο μαρτυρικό είχα ζήσει μέχρι τότε. Ήταν απαίσιο.

Κάνω φυσικοθεραπεία και εργοθεραπεία, αλλά η πρόοδος είναι πολύ αργή και λένε ότι μπορεί να κρατήσει τουλάχιστον έναν χρόνο. Ελπίζω να γίνω καλά και να ξεκινήσω τον Ιανουάριο», εξήγησε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πόσο τον επηρέασε η επέμβαση: «Όταν έγινε η επέμβαση στον ώμο, έκοψαν και επανασύνδεσαν όλα τα νεύρα. Γι' αυτό τρέμω συνεχώς. Και με δεδομένο ότι μου έχουν κόψει τα νεύρα, το δεξί μου χέρι είναι μόνιμα κρύο».

Μάλιστα, είναι αναγκασμένος να ακολουθεί ακολουθεί αντιθρομβοτική θεραπεία, καθώς εμφανίστηκαν θρόμβοι στα πόδια του: «Δεν ξέρω από πού ήρθαν. Η νοσοκόμα μου είπε ότι πρέπει να είμαι προσεκτικός και να μην τραυματιστώ γιατί υπάρχει θρόμβος στο αίμα μου κι όλα αυτά είναι επικίνδυνα.

Είναι τρομακτικό. Από τα 40 μέχρι τα 70 μου ήμουν μια χαρά και ξαφνικά στα 70 μου με εγκατέλειψαν όλα».

Πλέον, εκτός απροόπτου αναμένεται να επιστρέψει στη σκηνή για να συνεχίσει την περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο και την υπόλοιπη Ευρώπη στα τέλη Ιανουαρίου.

Μοιραστείτε το: