20/02/2020
Κόσμος | Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 - 13:20

Παιδεραστής χειρουργός κακοποίησε εκατοντάδες παιδιά στη Γαλλία

Σοκ από την υπόθεση * Είχε καταδικαστεί για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά του είχε επιτραπεί να συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμά του

Η χειρότερη ίσως υπόθεση παιδεραστίας στη χώρα συγκλονίζει τη Γαλλία.

Όπως αποκαλύφθηκε χειρουργός κακοποιούσε επί τρεις ολόκληρες δεκαετίες εκατοντάδες παιδιά.

Ο Ζοέλ Λε Σκουαρνέκ, ειδικός στις χειρουργικές επεμβάσεις στην κοιλιακή χώρα, κατηγορείται ότι κακοποιούσε αγόρια και κορίτσια, με τις υποθέσεις να ανέρχονται στις 250!

Μάλιστα, κρατούσε και ημερολόγιο για τις αρρωστημένες πράξεις του με λεπτομερείς καταγραφές των θυμάτων του!

Αυτό που είναι εξοργιστικό είναι ότι το 2005 είχε καταδικαστεί για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά οι Αρχές του επέτρεψαν να συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμά του στο νοσοκομείο της Σονζάκ στη δυτική Γαλλία μέχρι το 2017, όταν και συνελήφθη κατηγορούμενος για το βιασμό ενός τετράχρονου και ενός εξάχρονου κοριτσιού.

Αν και αρνείται τις κατηγορίες, παραδέχθηκε ότι επέδειξε «αποκλίνουσα» συμπεριφορά απέναντί τους.

Διερευνώντας την υπόθεση, η Αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του και βρήκε το ημερολόγιο της... φρίκης, όπου περιέγραφε λεπτομερώς τις σεξουαλικές επιθέσεις του σε περίπου 250 παιδιά.

Ανατριχιαστικό είναι το γεγονός ότι πολλά από τα θύματά του δεν γνώριζαν πώς υπέστησαν σεξουαλικές επιθέσεις, καθώς την ώρα που ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, ήταν ναρκωμένα...

Ο Λε Σκουαρνέκ παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε σε «κάποια» παιδιά, αλλά χαρακτηρίζει «προϊόν της φαντασίας» του όσα περιγράφει στο ημερολόγιο.

Μοιραστείτε το: