22/02/2020
ΑΕΛ | Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019 - 22:02

Στο πλευρό του Μπλατ η ΑΕΛ

Οι Θεσσαλοί σημειώνουν για τον κόουτς του Ολυμπιακού, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, ότι είναι «παγκόσμιο σύμβολο ανθρώπινης δύναμης και ψυχικού μεγαλείου»

Τη στήριξή της στον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος διαγνώσθηκε πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας, εξέφρασε η ΑΕΛ.

Με ανακοίνωσή τους την Τετάρτη (21/8), οι «βυσσινί» στέκονται στο πλευρό του προπονητή του Ολυμπιακού τον οποίον χαρακτηρίζουν, μεταξύ άλλων, κορυφαίο παράδειγμα για όλη την ανθρωπότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Από τη μέρα που ο ίδιος ο Ντέιβιντ Μπλατ δημοσιοποίησε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, παρακολουθούμε συγκλονισμένοι τον τιτάνιο αγώνα του. Ταυτόχρονα προσπαθούμε να επιμετρήσουμε - επί ματαίω προς το παρόν - την απροσμέτρητη δύναμη της ψυχής του, που αποτελεί κορυφαίο παράδειγμα για όλη την ανθρωπότητα.

Το ότι οι προσευχές και οι λογισμοί μας τον ακολουθούν σε κάθε βήμα ζωής που κάνει, είναι δεδομένο. Θα πρέπει ωστόσο σε όλα αυτά, να προστεθούν ο θαυμασμός μας για τον αγώνα του και η ολόθερμη συμπαράσταση μας σ' αυτή τη δύσβατη πορεία που του επιφύλαξε η μοίρα.

Ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ, βρισκόμαστε ηθικά και νοερά στο πλευρό του καταξιωμένου κόουτς, θαυμάζουμε το απροσμέτρητο σθένος του, πιστεύουμε στην τελική του "νίκη" απέναντι στο πρόβλημα και θεωρούμε ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτελεί ήδη παγκόσμιο σύμβολο ανθρώπινης δύναμης και ψυχικού μεγαλείου».

Μοιραστείτε το: