22/02/2020
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ | Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019 - 20:01

Αποχαιρέτησε Μέτσε η Νίκη Βόλου

Ο 24χρονος άσος οδεύει προς Α.Ε. Καραϊσκάκης

Χώρισαν οριστικά οι δρόμοι της Νίκης Βόλου με τον Νέτι Μέτσε.

Την Τετάρτη (21/8), οι «κυανόλευκοι» της Μαγνησίας γνωστοποίησαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον 24χρονο μέσο και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Μάλιστα, αναφέρουν πως παρά την πρόταση παραμονής που του έγινε εκείνος προτίμησε να αποχωρήσει.

Υπενθυμίζεται, πως ο Μέτσε δοκιμάζεται στην Α.Ε. Καραϊσκάκης και όλα δείχνουν πως θα γίνει παίκτης της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η οικογένεια της Νίκης Βόλου εύχεται σε ένα δικό της παιδί, το Νέτι Μέτσε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία, η οποία τη νέα σεζόν θα εκτυλιχθεί μακριά από το σπίτι του, την πόλη του και την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Οι ιθύνοντες της νέας προσπάθειας στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου ήθελαν τον Νέτι ντυμένο στα κυανόλευκα και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, ήρθαν σε επαφή μαζί του, του έκαναν μία πρόταση, ανάλογη με την ποδοσφαιρική αξία και τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή, ικανοποιώντας όλες του τις απαιτήσεις, αλλά εκείνος επέλεξε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Φυσικά, οι διοικούντες της Νίκης δε θα μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο στην προσωπική επιδίωξη του Νέτι Μέτσε να παίξει ποδόσφαιρο σε μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας, του εύχονται καλή επιτυχία σε ό,τι και να επιλέξει και καθιστούν σαφές πως η πόρτα της ομάδας, για παιδιά σαν αυτόν που προσέφεραν τα μέγιστα στον σύλλογο, θα είναι πάντα ανοικτή.

Εις το επανιδείν, Νέτι!».

Μοιραστείτε το: