19/02/2020
ΕΘΝΙΚΟΣ | Τρίτη 20 Αυγούστου 2019 - 17:51

Εις διπλούν ενίσχυση στον Εθνικό

Οι Πειραιώτες απέκτησαν τους Τσιάβο και Σαραντόπουλο

Την ενίσχυσή τους εν’ όψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική συνέχισαν στον Εθνικό και την Τρίτη (20/8) ανακοίνωσαν την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Τσιάβο και Αθανάσιο Σαραντόπουλο οι οποίοι και συμφώνησαν με την πειραϊκή ομάδα για την δύσκολη σεζόν που έρχεται.

Ο πρώτος είναι 18 ετών, επιθετικός και αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δοκιμαζόταν τις προηγούμενες μέρες έχοντας σκοράρει μάλιστα και στα μέχρι στιγμής φιλικά.

Ο δεύτερος είναι 21 ετών και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, τόσο δεξιά όσο και αριστερά, ενώ έχει εμπειρία καθώς αγωνιζόταν σε Α.Ε. Σπάρτης, Αστέρα Βλαχιώτη με τελευταία ομάδα πέρσι την Προοδευτική.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Εθνικού:

«Η Διοικούσα επιτροπή του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Τσιάβο και Αθανάσιο Σαραντόπουλο.

Ο 18χρονος Τσιάβο (2001) είναι επιθετικός προέρχεται από τον Απόλλωνα Σμύρνης, προπονείται με την ομάδα μας αρκετό καιρό και έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις σκοράροντας μάλιστα και στα δύο από τα τρία φιλικά.

Ο 21 χρονών Σαραντόπουλος (1998) παίζει με την ίδια ευκολία στα δύο άκρα της επίθεσης, έχει περάσει από ΑΕ Σπάρτης και Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ πέρσι ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Προοδευτικής».

Μοιραστείτε το: