19/02/2020
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ | Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 - 20:36

Τελευταία βδομάδα για Πλατανιά στο Καρπενήσι

Οι Χανιώτες θα επιστρέψουν το Σάββατο στη βάση τους

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από τις 5 Αυγούστου η ομάδα του Πλατανιά προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Οι Χανιώτες μπήκαν τη Δευτέρα (19/8) στην τελευταία εβδομάδα προετοιμασίας τους στο βουνό καθώς το Σάββατο (24/8) είναι προγραμματισμένη η αναχώρησή τους για τα Χανιά.

Στη πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά με τον Γιάννη Τάτση να προετοιμάζει όσο μπορεί καλύτερα την ομάδα προκειμένου αυτή να είναι έτοιμη με την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στην Σούπερ Λίγκα 2.

Πάντως από φιλικά η χανιώτικη ομάδα έχει δώσει μόνο ένα, αυτό της 13ης Αυγούστου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό και στο οποίο είχε αναδειχθεί ισόπαλη με σκορ 1-1. Δύσκολα πάντως θα δοθεί άλλο φιλικό στο βουνό, εκτός αν κλειστεί τις επόμενες μέρες κάποιο παιχνίδι με ομάδα που επίσης θα είναι στο Καρπενήσι.

Μετά την επιστροφή στη βάση της, η χανιώτικη ομάδα θα δώσει σίγουρα φιλικά παιχνίδια προκειμένου και ο Γ. Τάτσης να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές εν’ όψει των επίσημων υποχρεώσεων. Σχετικά με το πότε αυτές θα ξεκινήσουν; Σίγουρα αποτελεί ερωτηματικό όχι μόνο για τον Πλατανιά, για όλες τις ομάδες της κατηγορίας.

Μοιραστείτε το: