06/06/2020
ΚΑΒΑΛΑ | Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 - 00:30

Στην Δράμα από την Κυριακή η Καβάλα

Οι «Αργοναύτες» θα πραγματοποιήσουν στον Βώλακα το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Στον Βώλακα Δράμας θα βρίσκεται από την Κυριακή (18/8) η ομάδα της Καβάλας προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Οι Καβαλιώτες θα αγωνιστούν φέτος μετά από την αρκετά χρόνια στη Football League και θέλουν να κάνουν μία πολύ καλή προετοιμασία για αυτή τη κατηγορία, αλλά και πορεία.

Από την Κυριακή λοιπόν αρχίζουν τα βάσανα για τους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη οι οποίοι για δέκα μέρες θα είναι στο βουνό και ενώ η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει στην Καβάλα, όπου δόθηκε και ένα φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Δύο φιλικά θα δώσουν οι «Αργοναύτες» και στην δραμινή κωμόπολη, αρχικά το Σάββατο 24 Αυγούστου με τον συντοπίτη Ορφέα Ελευθερούπολης και την Τρίτη 27 του ίδιου μήνα με τον Βώλακα Δράμας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΚ:

«Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοινώνει ότι η αποστολή της ομάδας μας θα βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο του Βώλακα Δράμας από την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 μέχρι την Τετάρτη 28 του μήνα, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Μετά από 2 εβδομάδες προετοιμασίας στην Καβάλα, το συγκεκριμένο 10ήμερο παραμονής της στα ορεινά της Δράμας, η ομάδας μας θα προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται υπό την καθοδήγηση του προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη και των συνεργατών του, Γιώργο Γουνελά, Νίκο Σουμουλίδη και Κυριάκο Φουρκαλά, «χτίζοντας» μία ομάδα πάνω σε γερές βάσεις με πολύ διάθεση για δουλειά από όλους και μάλιστα με καινούριο τεχνικό εξοπλισμό για το καλύτερο μοντάρισμα της ομάδας.

Πέραν των καθημερινών προπονήσεων η ομάδα μας στο συγκεκριμένο διάστημα προγραμμάτισε να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια. Το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 με τον Ορφέα Ελευθερούπολης και την Τρίτη 27 Αυγούστου με την ομάδα του Βώλακα Δράμας».

Μοιραστείτε το: