22/02/2020
Άλλα αθλήματα | Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 - 00:07

Νέο χρυσό από Κωνσταντίνο Λιβανό στην ποδηλασία

Ο Χανιώτης πρωταθλητής πήρε την πρωτιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στην Φρανκφούρτη * Συγχαρητήριο tweet από Αυγενάκη

Μία τεράστια επιτυχία σημείωσε το Σάββατο (17/8) ο Κωνσταντίνος Λιβανός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Εφήβων το οποίο διεξάγεται στην Φρανκφούρτη.

Ο νεαρός Χανιώτης αθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο κέριν κερδίζοντας και στις τέσσερις κούρσες τους αντιπάλους του. Μία πραγματικά τεράστια επιτυχία για τον Λιβανό, με τον Αυστραλό Σαμ Γκάλαχερ να παίρνει το αργυρό μετάλλιο και τον Ινδό Εσόου Εσόου το χάλκινο.

Θερμά συγχαρητήρια από Λευτέρη Αυγενάκη

Η επιτυχία αυτή φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον Κυβέρνηση με τον Υπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να στέλνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα συγχαρητήρια του στον Έλληνα πρωταθλητή.

Αναλυτικά τι έγραψε ο Λ. Αυγενάκης:

«Δις Πρωταθλητής Κόσμου στην Ποδηλασία ο Λιβανός και τα θερμά συγχαρητήρια είναι το λιγότερο που του αξίζει. Επειτα από το χρυσό στο κέριν, ο έφηβος από τα Χανιά είχε "φτερωτά πεντάλ" και στο σπριντ. Ο εθνικός ύμνος ξανακούστηκε στη Φρανκφούρτη. Μπράβο Κωνσταντίνε».

Μοιραστείτε το: