06/12/2019
ΛΑΜΙΑ | Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 - 23:11

Παπαιωάννου: «Καθένας κρίνεται από τις πράξεις του»

Η ΠΑΕ Λαμία θα ζητήσει τον πειθαρχικό και ποινικό κολασμό του Αλέξη Κούγια

Δεν έμεινε αναπάντητη η πρωινή κυριακάτικη (11/8) προσωπική δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια με την οποία άφηνε αιχμές εις βάρος της Λαμίας αλλά και του ιδιοκτήτη της, από την στερεοελλαδίτικη ΠΑΕ.

Το βράδυ της Κυριακής (11/8) η λαμιώτικη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία όπως ανέφερε καθένας κρίνεται από τις πράξεις του και ότι ο Κούγιας με τα λεγόμενα του για προσχεδιασμένο αποτέλεσμα στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας (2-2) ξεπερνά κάθε όριο αήθους, κατασυκοφαντικής και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς, που προσβάλλουν αναίτια και απρόκλητα τόσο την ομάδα της Λαμίας, όσο και το ποδόσφαιρο.

Μάλιστα η στερεοελλαδίτικη ΠΑΕ θα ζητήσει τον πειθαρχικό και ποινικό κολασμό του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ για όσα πειθαρχικά και ποινικά παραπτώματα έχει διαπράξει εις βάρος της ομάδας με τις δημόσιες δηλώσεις του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε "Π.Α.Σ ΛΑΜΙΑ 1964" και ο μεγαλομέτοχος αυτής κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου προσωπικά, απολύτως συνειδητά και με πίστη στο ότι, ο καθένας κρίνεται από τα λόγια και τα έργα του, αποφύγαμε μέχρι σήμερα να απαντήσουμε στις επανειλημμένες απαξιωτικές και απρόκλητα καταφρονητικές και δυσφημιστικές δημόσιες δηλώσεις του κ. Αλέξιου

Κούγια για τα πρόσωπα αμφοτέρων μας, που έλαβαν χώρα τις προηγούμενες ημέρες, με αφορμή τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας μας από τη σύμβαση που έχει υπογράψει με την ΕΡΤ ΑΕ μαζί και με τις άλλες έξι (6) Π.Α.Ε. της SUPER LEAGUE.

Ωστόσο, οι σημερινές συκοφαντικές και δυσφημιστικές δημόσιες δηλώσεις του κ.Κούγια στην επίσημη ιστοσελίδα της "Α.Ε.Λ Π.Α.Ε" σε βάρος της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ και του κ.Πανουργιά Παπαϊωάννου ατομικά, περί προσυνεννοημένου αποτελέσματος στη χθεσινή (10/08/2019) φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας με την Π.Α.Ε. "ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ", με σκοπό το παράνομο κέρδος από στοιχηματισμό, ήτοι πράξεις παράνομες στις οποίες μας εμφανίζει ο εν λόγω παράγοντας της ΠΑΕ ΑΕΛ ως συμμετόχους, ξεπερνούν κάθε όριο αήθους, κατασυκοφαντικής και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς, που προσβάλλουν αναίτια και απρόκλητα τόσο εμάς, όσο και το θεσμό του ποδοσφαίρου.

Ανεξαρτήτως της, εν προκειμένω επιβεβλημένης για την προστασία της αξιοπιστίας του θεσμού του ποδοσφαίρου, ανάγκης αυτεπάγγελτης διώξεως του κ. Κούγια από τα αρμόδια για την πειθαρχική του δίωξη όργανα της Ε.Π.Ο και της SUPER LEAGUE 1., η ΠΑΕ "Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964" και ο μεγαλομέτοχος αυτής κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου, είμαστε υποχρεωμένοι και προτιθέμεθα για τη διαφύλαξη τις τιμής και υπόληψής μας, να αιτηθούμε άμεσα τον πειθαρχικό και ποινικό κολασμό του κ. Αλεξίου Κούγια για όσα πειθαρχικά και ποινικά παραπτώματα έχει διαπράξει σε βάρος μας με τις ανωτέρω δημόσιες δηλώσεις του, που έχουν αναπαραχθεί δια του εντύπου και ηλεκτρονικού τύπου και έχουν διαδοθεί σε απεριόριστο αριθμό τρίτων προσώπων (φιλάθλων και μη), συκοφαντώντας και δυσφημώντας απρόκλητα εμάς και το άθλημα του Ποδοσφαίρου, στο οποίο από ετών μετέχουμε και το οποίο πιστά υπηρετούμε χωρίς να έχουμε δώσει ποτέ το δικαίωμα αμφισβητήσεως της εντιμότητας, της ηθικής ακεραιότητας, του κύρους, της υπόληψης και της αξιοπιστίας μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Ο νόμιμος εκπρόσωπος

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ

Πανουργιάς Παπαϊωάννου».

Μοιραστείτε το: